MojAndroid
(x) hirdetés

Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus készülékekben található akkumulátorok egy innovatív ragasztótípust használnak, amely alacsony feszültségű elektromos árammal oldható fel, például egy 9V-os akkumulátor, USB-C töltő vagy más áramforrás segítségével. Ez a változás nem vonatkozik az iPhone 16 Pro modellekre, de a hírek szerint jövőre már az iPhone 17 Pro modellekben is alkalmazhatják.

A ma közzétett blogbejegyzés szerint, amelyet a Majin Bu néven ismert szivárogtató írt (akinek vegyes sikere van az Apple-hírek terén), az elektromos akkumulátor-eltávolítási folyamat kiterjed majd mind a négy jövőre megjelenő iPhone 17 modellre, beleértve az iPhone 17-et, az ideiglenesen iPhone 17 Air névre keresztelt modellt, az iPhone 17 Pro-t és az iPhone 17 Pro Max-ot is.

A szivárogtató egy képet is megosztott az új ragasztóról, amely négy különböző méretben látható, és ezek valószínűleg a négy iPhone 17 modellhez tartoznak.

Eközben az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max akkumulátorai továbbra is nyújtható ragasztós lehúzós fülekkel rendelkeznek, ahogy sok korábbi iPhone modellnél megszokott volt.

Bár más források még nem erősítették meg ezt a pletykát, az elektromos akkumulátor-eltávolítási folyamat kiterjesztése mind a négy iPhone 17 modellre logikus lehetőségnek tűnik. Az Apple várhatóan szeptemberben mutatja be az iPhone 17 sorozatot.

Majin Bu korábban pontosan előrejelezte az iPhone 16 Pro „Desert Titanium” színének nevét hét hónappal a készülékek megjelenése előtt, azonban néhány információja téves volt, például a tavalyi pletyka az iPad 11 közeli megjelenéséről.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.10.

Ezeket már olvastad?

+