MojAndroid
(x) hirdetés

Bár a Google Chrome a világ legnépszerűbb webböngészője, beleértve az Android-eszközöket is, egyesek más böngészőket preferálnak. A Samsung Internet nagy rajongótáborral rendelkezik a zökkenőmentes működése és extra funkciói miatt. Most a Galaxy (és más Android) okostelefon-használók egy újabb lehetőséget kaptak, amelyet Arc Search-nek hívnak.

Az AI által támogatott Arc Search böngésző már elérhető Androidra

Az Arc Search, egy mesterséges intelligenciával működő, minimalista webböngésző, amely korábban csak iPadeken és iPhone-okon volt elérhető, mostantól Android okostelefonokra és tabletekre is letölthető. A böngésző béta verziója már elérhető a Google Play Áruházban, és regisztrálnod kell a bétatesztre, hogy használhasd Galaxy telefonodon vagy tableteden.

Ez a böngésző zavaró elemek nélküli webes böngészést kínál, és képes blokkolni a legtöbb hirdetést, felugró ablakot, sőt a GDPR-értesítéseket is. Mesterséges intelligenciát használ arra, hogy több weboldal információit összefoglalva adjon választ a kereséseidre. Ezenkívül automatikusan archiválja a böngészőfüleidet egy nap elteltével (ez az alapértelmezett beállítás, de megváltoztathatod).

Míg az iPad és iOS verziók tartalmazzák a Reader Mode-ot (olvasási módot), ez a funkció még nem elérhető az Android verzióban. Mivel az Arc Search új az Android platformon, a hiányzó funkciók később érkeznek majd meg.

Az Arc Search böngészőt fejlesztő Browser Company elmondta, hogy a leggyorsabb és leghatékonyabb módot akarták megalkotni az információkeresésre az interneten. Az Arc Search letöltési mérete mindössze 4 MB a Play Áruházban, de a teljes letöltés körülbelül 20 MB.

Ha valami újat szeretnél kipróbálni a webes böngészéshez, érdemes kipróbálni az Arc Search böngészőt Galaxy (vagy más Android) okostelefonodon vagy tableteden.

(x) hirdetés
2024.10.10.

Ezeket már olvastad?

+