MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo lett az első nagyvállalat, amely megerősítette, hogy a Dimensity 9400 lapkakészletet fogja használni zászlóshajó készülékeiben. Ma megtudtuk, hogy a Find X8 sorozat a Mediatek platformot fogja használni, és hivatalosan október 24-én debütál Kínában. A sorozat emellett elhozza a ColorOS 15-öt is, amely az Oppo Android 15-alapú felhasználói felülete.

A bejelentés néhány órával azután érkezett, hogy a Mediatek hivatalossá tette a Dimensity 9400-at. Az Oppo nem árult el további részleteket a Find X8 sorozatról, de arra számítunk, hogy most először három telefon érkezik – a normál, a Pro és az Ultra modellek. Az első kettőt valószínűleg az új chip hajtja majd, míg az Ultra modellben elképzelhető, hogy Snapdragon 8 Gen 4 lesz, de ez még nem biztos.

A ColorOS 15 bejelentése egy háromrétegű felületet ígért, amely hatékonyabbá, gördülékenyebbé és teljesítményorientáltabbá teszi a telefont. Az interfészt, amely minden Find X8 telefonon és a kínai OnePlus 13 verziókon is megjelenik, a színpadon ultra-sima és gyors működéssel mutatták be.

Most, hogy tudjuk, már csak 15 nap van a hivatalos bemutatóig, várhatóan további részleteket tudunk meg a Find X8 telefonokról.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.09.

Ezeket már olvastad?

+