MojAndroid
(x) hirdetés

2025 elején a Samsung elindítja az új Galaxy S zászlóshajó sorozatot. A Galaxy S25, Galaxy S25+ és Galaxy S25 Ultra a rendkívül népszerű Galaxy S24 sorozatot követi, és számos fejlesztést hoz majd.

Ugyanakkor néhány tekintetben hasonlóak lesznek elődeikhez, beleértve a kijelző méretét és dimenzióit, amint azt egy kép is felfedi, amely állítólag a Galaxy S25, S25+ és S25 Ultra kijelzővédőit mutatja be.

Ez a kép egy másik pillantást is nyújt az Ultra modell kerekebb dizájnjára. A Galaxy S25 Ultra lekerekített sarkokkal rendelkezik majd, hasonlóan az alap- és Plus modellhez, ami megkönnyíti a készülék hatalmas testének kezelhetőségét, különösen egykezes használat során.

Az Ultra modell sarkai nem teljesen olyan lekerekítettek, mint a S25 és S25+ esetében, és ez az S Pen nyílás miatt van így. A korai renderképeken nem látszott S Pen nyílás a S25 Ultra modellen, de a legújabb szivárgások megerősítették, hogy az S Pen nyílás nem fog eltűnni, és a S25 Ultra kijelzővédője is ezt bizonyítja.

A kijelzővédők azt is megmutatják, hogy a Galaxy S25 sorozat ugyanolyan minimális kávával rendelkezik, mint a S24 sorozat telefonjai (kivéve a Galaxy S24 FE-t). A kávákhoz hasonlóan a kijelző specifikációi is valószínűleg változatlanok maradnak jövőre, bár reméljük, hogy a Samsung mindhárom modellen alkalmazni fogja a Gorilla Glass Armor-t.

A Gorilla Glass Armor a Galaxy S24 Ultra modellen debütált, és nagy előrelépés a telefonkijelzők üvegei terén. A karcállósága lenyűgöző a Gorilla Glass Victus 2-höz és a Corning Gorilla Glass korábbi verzióihoz képest, ami csökkenti a kijelzővédők szükségességét, és jelentősen csökkenti a visszatükröződést és a csillogást.

Idén a Samsung csak a Galaxy S24 Ultra modellre használta a Gorilla Glass Armor-t. A Galaxy S24, Galaxy S24+ és a Galaxy Z Fold 6 a Gorilla Glass Victus 2-vel van felszerelve. A Galaxy Tab S10+ és a Tab S10 Ultra hasonló tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, mint a S24 Ultra, de ezeken sem használják a Gorilla Glass Armor-t.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.09.

Ezeket már olvastad?

+