MojAndroid
(x) hirdetés

Új HONOR akciók októberben: Ingyenes tablet a HONOR 200 Pro mellé a Telekomnál!

A HONOR minden hónapban friss kedvezményekkel és akciókkal várja a vásárlókat, és idén októberben sem kivétel. Azok, akik most vásárolják meg a portréfotózásra optimalizált, AI-technológiával felturbózott HONOR 200 Pro készüléket a Telekomnál, október 31-ig egy HONOR Pad 8 tabletet kapnak ajándékba. Ez a különleges ajánlat ideális választás azok számára, akik a legújabb okostelefon mellett egy prémium táblagéppel is szeretnék gazdagítani eszköztárukat.

A havi akciókban továbbra is kiemelt szerepet kap a népszerű HONOR Magic6 Lite, amely a Magic széria aktuális, díjnyertes Lite verziója. A készülék lenyűgöző kijelzőjével, hosszú akkumulátor-üzemidejével és nagy tárhelyével tűnik ki a mezőnyből. A Telekomnál minden vásárláshoz egy HONOR Band 9 okoskarkötőt is adnak ajándékba, amely kiváló társ lehet az őszi sportolás és edzések során.

A HONOR szervizszolgáltatása is folyamatosan elérhető: a garanciális készülékek esetén ingyenes házhozszállítást biztosítanak. Az egyéb javítási lehetőségekről és az árajánlatokról az alábbi linken érdeklődhetnek a felhasználók: https://mobilfutar.tmx.hu/igenyles/gyartok/honor.

Ne hagyd ki ezeket a különleges ajánlatokat, és szerezd be a legújabb HONOR készülékeket még ma!

(x) hirdetés
2024.10.07.

Ezeket már olvastad?

+