MojAndroid
(x) hirdetés
Az évek során csökkenő iPhone Plus eladások miatt az Apple állítólag azon dolgozik, hogy valami izgalmasabb modellel helyettesítse a Plus szériát. A legújabb pletykák szerint ennek eredményeképpen érkezhet az iPhone 17 Slim. Az érdekes részletek alapján az iPhone 17 Slim még a Pro Max-nál is drágább lehet.
 
Ez a lépés jelentős változást hozhat az Apple termékpalettájában, mivel a Slim modelljei a prémium szegmensben helyezkednének el, a luxus és a karcsú dizájn hangsúlyozásával. A pletykák szerint az új sorozatot az Apple azért fejleszti, hogy olyan terméket kínáljon, amely még inkább vonzza azokat a felhasználókat, akik hajlandóak többet fizetni egy exkluzív és innovatív eszközért.
 
A DigiTimes legfrissebb információi szerint az iPhone 17 Slim egy új típusú OLED kijelzőt kaphat, amely lehetővé teszi a rendkívül vékony kialakítást. A kevésbé ismert tajvani Novatek vállalat nemrég bemutatott egy új TDDI OLED panelt, amely egyesíti az érintésérzékelő réteget és a kijelzővezérlőt egy egységben. Ezért nevezik TDDI-nek, ami a Touch and Display Driver Integration, vagyis az érintés és kijelző vezérlő integrációját jelenti.
 
Bár elsőre nem tűnik forradalmi technológiának, kulcsfontosságú lehet a telefonok vastagságának csökkentésében, néhány millimétert lefaragva a készülékházból.
 
A DigiTimes úgy véli, hogy az Apple jövőre valószínűleg a Novateket használja majd OLED panelek szállítójaként az iPhone 17 Slim modellekhez, bár egyelőre nincs hivatalos megerősítés a partnerségről. Sőt, a hírportál azt is feltételezi, hogy az Apple először más eszközökön, például Apple Watchokon vagy iPadeken tesztelheti a TDDI OLED technológiát, mielőtt bevezeti az iPhone-okba.
 
Fontos megjegyezni, hogy jelenleg sok a találgatás, így az iPhone 17 Slim végül akár teljesen más lehet, akár más marketingnevet is kaphat. Egy júliusi szivárogtatás szerint a készülék hátulján csak egyetlen kamera lesz, ami a pletykált ár mellett kevésbé tűnik valószínűnek.
(x) hirdetés
2024.10.07.

Ezeket már olvastad?

+