MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung rajongóinak hosszú várakozásra kell felkészülniük a One UI következő verziójának megérkezésére. A Samsung bejelentette a fejlesztői konferenciáján, hogy a stabil verziójú One UI 7 csak jövőre, a Galaxy S25 sorozattal együtt érkezik. Bár a One UI 7 idén béta verzióban elérhető lesz fejlesztők és felhasználók számára, a végleges frissítés csak 2025-ben lesz kész.

A Samsung nem árulta el, miért nem érkezik a One UI 7, amely az Android 15-re épül, még ebben az évben, de valószínűleg az áll a háttérben, hogy a One UI 7 nagyobb felhasználói felület frissítést hoz majd. Az is szerepet játszhat, hogy a Samsung minden szoftverét a One UI márkanév alá szeretné egyesíteni.

A Samsung szerint a One UI 7.0 egy új felhasználói élményt hoz, amely a “letisztult és érzelmekre ható dizájnra” fókuszál.

A One UI 7 három fő dizájnelemet tartalmaz:

  • Egyszerű: Célja a tudatos egyszerűség megvalósítása a felhasználói felületen.
  • Hatásos: Új, jellegzetes benyomást keltő felületet hoz létre a One UI számára.
  • Érzelmi: Olyan UI elemeket terveztek, mint az új elmosódási motor, amely pozitív érzelmi reakciókat vált ki a felhasználókból.

A Samsung számos különböző terméket kínál, beleértve a mobiltelefonokat, táblagépeket, televíziókat, háztartási készülékeket és még sok mást is. Jelenleg a vállalat különböző szoftverelnevezéseket használ néhány termékéhez, ami némileg kaotikussá teszi az ökoszisztémáját, azonban a technológiai óriás most megoldja ezt a problémát azáltal, hogy egységesíti a márkázását.

A Samsung bejelentette, hogy főbb termékvonalai számára a szoftveres élményt mostantól egységesen a One UI márkanév alatt fogja elérhetővé tenni. Ez azt jelenti, hogy a televíziók és háztartási készülékek szoftverét is One UI-nak fogják nevezni, akárcsak a mobil eszközök esetében. Ez a változás 2025-ben lép életbe. A vállalat ismételten megerősítette elkötelezettségét a hét évnyi szoftverfrissítés iránt is. A Samsung szerint ez a változás összetartóbbá teszi majd termékei ökoszisztémáját, mint korábban.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.04.

Ezeket már olvastad?

+