MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Developer Conference 2024 holnap indul Kaliforniában, és sokan izgatottan várják, hogy bemutatkozzon a One UI 7, amely az Android 15 alapjaira épül. Azonban egy elismert Samsung informátor szerint a frissítés hivatalos megjelenése még messzebb van, mint várnánk. Bár a konferencia valószínűleg betekintést nyújt a fejlesztés alatt álló új funkciókba, úgy tűnik, hogy a felhasználóknak még egy kicsit türelmesnek kell lenniük, amíg a One UI 7 elérhetővé válik a készülékeken.

Ice Universe posztja az X-en (korábbi Twitter) szerint a Samsung még nincs kész a One UI 7-tel, és „még egy ideig nem fog megjelenni.” Bár pontos időkeretet nem említett, világos, hogy a felhasználóknak még várniuk kell a frissítésre.

Az egyik várható fejlesztés, hogy a One UI 7 több mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciót hoz a Galéria alkalmazásba. Az AI-alapú keresés az egyik említett újítás, ami még könnyebbé teheti a képek közötti navigálást.

A holnapi Samsung Developer Conference 2024 keretében várhatóan minden részletet megtudhatunk, és remélhetőleg frissítési ütemtervet is kapunk.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.03.

Ezeket már olvastad?

+