MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oura ma bemutatta legújabb okosgyűrűjét, az Oura Ring 4-et, amely teljes egészében titánból készült, és továbbfejlesztett pontosságot, valamint egy újratervezett alkalmazást kínál.

Az Oura bejelentette legújabb okosgyűrűjét, az Oura Ring 4-et, amely „Smart Sensing” technológiával rendelkezik. Ez a fejlesztés az egyén ujjának sajátos kontúrjaihoz alkalmazkodva növeli az adatpontosságot. A cég állítása szerint az új algoritmus 30%-kal javítja a vér oxigénszintjének érzékelését az Oura Ring 3-hoz képest, és csökkenti a szívritmus követésében előforduló kihagyásokat. Az új gyűrű szenzorai süllyesztettek, ami kényelmesebb viselést biztosít egész napra.

Az új hordozható eszköz karcsúbb profillal és bővített méretválasztékkal rendelkezik, immár 12 méretben, 4-től 15-ig terjedően (az Oura Ring 3 csak 6-tól 13-ig volt elérhető). A bővített méretválaszték annak köszönhető, hogy az Oura szerint a felhasználói demográfia változik, és a leggyorsabban növekvő szegmenst jelenleg a 20-as éveikben járó nők alkotják. Az akkumulátor üzemideje akár nyolc napra is növekedett a gyűrű méretétől függően.

Az új hardverfrissítés mellett az Oura átdolgozta kísérőalkalmazását is, amely most három fülre oszlik: „Today”, „Vitals” és „My Health”. A frissített felület célja az egyszerűbb navigáció és a napi, valamint hosszú távú egészségügyi adatok világosabb megjelenítése. Az új funkciók közé tartozik több mint 40 tevékenység automatikus felismerése, a stressz fokozott követése, valamint egy „Termékeny időszak” előrejelző eszköz a családtervezést segítők számára.

Az Oura Ring 4 ára 349 dollár, és hat színben lesz elérhető: arany, rózsaarany, matt ezüst, stealth, fekete és ezüst. A kiszállítás október 15-től indul, de fontos megjegyezni, hogy az Oura Ring 4 továbbra is a cég előfizetéses modelljén keresztül érhető el, havi 5,99 dollárért vagy évente 69,99 dollárért, az egyhónapos próbaidő után.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.03.

Ezeket már olvastad?

+