MojAndroid
(x) hirdetés

A mesterséges intelligencia (AI) egyre inkább mindennapjaink részévé válik, különösen, amikor mobil eszközöket, például okostelefonokat vagy táblagépeket használunk. Az AI lehetőségeit azonban már Bluetooth fülhallgatókban és okosórákban is kihasználhatjuk. Az AI előnyeit a HONOR telefonok tulajdonosai is élvezhetik.

A fotószerkesztő szoftverek fizetős funkcióit ma már ingyenesen is elérhetjük egy okostelefonon, például a HONOR 200 Pro-n. Ez nem csupán egy kiváló kamerával felszerelt okostelefon, hanem egy olyan eszköz is, amely a mesterséges intelligencia fejlett funkcióival új szintre emeli a mobilfotózást. Nem kell profi fotósnak lenned ahhoz, hogy könnyedén lenyűgöző eredményeket érj el.

A HONOR 200 Pro legújabb AI-funkciói forradalmasítják a mobilfotózást, és még hatékonyabbá teszik a mindennapi okostelefon-használatot. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb AI-vezérelt funkciókat:

Eltávolítás egyetlen érintéssel: Nemkívánatos tárgyak vagy személyek egyszerű eltüntetése a fotókról. Az AI algoritmus automatikusan kitölti az eltávolított részleteket, így a végeredmény természetesnek hat. A funkció működését egy videóban is megtekintheti.

Csoportkép-optimalizálás: Csukott szemek vagy elmosódott arcok többé nem okoznak gondot. Az AI javít minden arcot a képen, hogy mindenki a legjobban nézzen ki.

Portré mód: Professzionális portrék bokeh-hatással. Az AI felismeri az előtérben lévő tárgyat, és pontosan elválasztja a hátteret, hasonlóan a tükörreflexes kamerákhoz.

Jelenetfelismerés: A kamera automatikusan felismeri a fotózott jelenetet (pl. naplemente, portré, étel), és a lehető legjobb eredmények elérése érdekében optimalizálja a beállításokat.

AI HDR: Több részlet rögzítése árnyékban és fényben is, még nehéz fényviszonyok között. Az AI HDR több expozíciót egyesít, hogy kiegyensúlyozott dinamika tartományú képet hozzon létre.

Magic Portal: Az intelligens gyorsbillentyűk új dimenziója

Az AI a HONOR 200 Pro készülékben nemcsak a fotózásban játszik fontos szerepet, hanem a médiamegosztásban és a fájlkezelésben is. A Magic Portal funkció teljesen megváltoztatta azt, ahogyan az okostelefonunkkal interakcióba lépünk. A Magic Portal-t, amely egy új dimenzióba való belépést imitáló animációval rendelkezik, egy kiválasztott objektum megérintésével és a képernyő jobb szélére való húzásával aktiválhatjuk.

Akár egy fotót vagy videót szeretnél megosztani a közösségi médiában, akár egy érdekes szöveget, képet vagy weboldalt szeretnél elmenteni a jegyzettömbbe, mindezt egyetlen mozdulattal elérheted. Az ujjaddal egyszerűen húzd át a fájlt a képernyő jobb oldalára, és megjelenik egy intuitív alkalmazáslista, amelyeket ebben a pillanatban használhat. Ez gyors és egyszerű. Így csatolmányt adhatsz hozzá egy e-mailhez, üzenetküldő alkalmazáshoz, vagy egy keresett találkozóhely címét áthúzhatja a térképre, hogy azonnal elnavigálj oda. vagy egyetlen kattintással taxit is rendelhetsz. A Magic Portal segít felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az információkeresést, ezáltal növelve a produktivitást. A kezelés nagyon intuitív, és miután hozzászoktál, más eszközökön valószínűleg hiányozni fog.

 

 

(x) hirdetés
2024.10.03.

Ezeket már olvastad?

+