MojAndroid
(x) hirdetés

Október egy eseménydús hónap lesz a zászlóshajó okostelefonok piacán, hiszen több kínai márka készül bemutatni legújabb csúcskategóriás modelljeit. Míg néhány készülék bemutató dátuma már ismert, másoké még mindig titok, de úgy tűnik, most felbukkant az Honor Magic 7 sorozat várható megjelenési dátuma, valamint egy hozzávetőleges időkeret a OnePlus 13 debütálásához.

Zászlóshajó telefonok bemutatói október végéig

A pletykák szerint a Honor Magic 7 sorozat bemutatójára október 30-án kerülhet sor Kínában. A OnePlus 13 szintén várhatóan ebben a hónapban jelenik meg, bár még nincs pontos dátum, de valószínűleg október végére érkezik. Az már egy ideje ismert, hogy a OnePlus, a vivo, és a Xiaomi is az új zászlóshajó modellek bemutatására készül ebben a hónapban. A Honor kiadása azonban némileg meglepő, hiszen a jelenlegi Honor Magic 6 sorozatot még januárban mutatták be, így ez az új időzítés változást jelent a korábbi ütemezéshez képest. Úgy tűnik, a Honor a versenytársakkal szembeni versenyképességét szeretné fokozni, akik szintén ebben a hónapban debütálnak új készülékeikkel.

A vivo X200 sorozat bemutatója október 14-én lesz, míg a Xiaomi 15 sorozat bemutatóját október 23-ra tűzték ki. Emellett az Oppo várhatóan bemutatja következő Find X8 sorozatát is ebben a hónapban. Ez összesen öt zászlóshajó telefon bemutatója csak október folyamán.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a bemutatók egyelőre csak Kínára korlátozódnak. A globális verziók később érkeznek majd, például a pletykák szerint a OnePlus 13 nemzetközi piacra való bevezetése valamikor jövő év elején várható.

Miért októberben érkezik ennyi zászlóshajó?

A válasz valószínűleg két új zászlóshajó processzor bevezetésében rejlik, amelyek szintén októberben debütálnak. A Qualcomm készül a Snapdragon 8 Gen 4 bemutatására a hónap végén, ami várhatóan a OnePlus 13, a Honor Magic 7 sorozat és a Xiaomi 15 sorozat meghajtásáért felel majd. Ezzel szemben a MediaTek október 9-én mutatja be a Dimensity 9400 processzort, amely valószínűleg az Oppo Find X8 és a vivo X200 sorozatot hajtja majd.

Várható közös specifikációk

Az új zászlóshajók, amellett, hogy a legújabb processzorokkal lesznek felszerelve, számos hasonló specifikációval rendelkezhetnek:

•6000 mAh kapacitású akkumulátor

•Körülbelül 100 W-os vezetékes töltés

•IP68 vagy IP69 védelem por és víz ellen

•Minimum 12 GB RAM

Mindezek alapján logikus, hogy ezek a bemutatók hasonló időpontban történnek, mivel a hasonló specifikációk mellett a megfelelő időzítés kulcsfontosságú lehet a vásárlók megszerzése szempontjából.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.02.

Ezeket már olvastad?

+