MojAndroid
(x) hirdetés

Nagy változás történhet a Galaxy S zászlóshajó sorozatban, de nem jövőre. A Galaxy S25, S25+ és S25 Ultra a szokásos módon 2025 januárjában érkezik, azonban 2026-ban a koreai vállalat jelentős változást hozhat a termékkínálatában azzal, hogy állítólag felhagy a Galaxy S26-tal.

A Samsung már tett hasonló lépést a zászlóshajó táblagépei esetében. Idén csak a Galaxy Tab S10+ és a Galaxy Tab S10 Ultra jelent meg, míg az alapmodell “eltűnt”. Most pedig egy új pletyka azt állítja, hogy ugyanez történhet a Galaxy S26 sorozattal is 2026-ban, így várhatóan csak a Galaxy S26+ és a Galaxy S26 Ultra fog megérkezni (feltehetően 2026 januárjában). A lépésre állítólag azért kerül sor, mert az alapmodell már nem lenne versenyképes a piacon.

A kínai márkák a következő hónapokban kisebb méretű, csúcskategóriás eszközök támadására készülnek, és a Galaxy S25 még éppen túlélheti ezt, de a Galaxy S26 számára ez már a végjáték lehet. A pletyka forrása, Ice Universe, eddig megbízhatónak bizonyult, de néha hajlamos a túlzásokra, és ez könnyen lehet, hogy épp egy ilyen alkalom, ezért érdemes ezt szem előtt tartani.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.02.

Ezeket már olvastad?

+