MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel 9 sorozata már most elég zsúfolt lehet a Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL és Pixel 9 Pro Fold modellekkel, de még nem teljes. Még egy tag várható, ez pedig a Pixel 9a.

Ez lesz a májusban megjelent Pixel 8a utódja, és ma egy sor CAD-alapú render kép látott napvilágot a 9a modellről.

A Pixel 9a várhatóan tavasszal fog megjelenni, így még bőven van idő a debütálásáig. Bár a telefon általános dizájnja egyértelműen Pixel, van egy dolog, ami különbséget tesz közte és a többi modell között: alig van kamera dudor. Csak egy kis kiemelkedő gyűrű látható az ovális alakú üvegborítás körül, és ennyi.

Érdekes, hogy miközben a többi Pixel 9 modellnek az egyik legnagyobb kamera domborulata van az iparban, a 9a éppen az egyik legapróbbal érkezik. Talán ez azt hivatott jelezni, hogy ez egy középkategóriás modell, és így alacsonyabb helyet foglal el a sorozatban? Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy mi volt a Google szándéka ezzel.

A telefon vastagabb kávákkal rendelkezik, mint a család többi tagja, lapos oldalakkal, egy rossz helyen lévő bekapcsológombbal (de ez megszokott a Pixeleknél), a kijelző tetején középen egy lyukasztott kamerával, és egyébként nem sok más különlegességgel.

A többi Pixel 9-től eltérően a 9a már első nap Android 15-tel fog megjelenni, és ez is hét évnyi szoftveres támogatást kap a Google-től. Várhatóan a Tensor G4 chipsettel lesz felszerelve, amely a Pixel 9 család többi modelljét is működteti, de egy lebutított modemmel, hogy csökkentsék a költségeket.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.01.

Ezeket már olvastad?

+