MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung vékonyabb összehajtható készülékéről azt pletykálják, hogy Galaxy Z Fold Special Edition néven fog megjelenni, és állítólag szeptember 25-én került volna piacra. Ez nyilvánvalóan nem történt meg, de van néhány új hír az indítással kapcsolatban, egy koreai kiskereskedő ugyanis állítólag kiszivárogtatta a Samsung Galaxy Fold6 Special Edition előrendelési és megjelenési időszakát.

Az állítólagos információk szerint a készülék előrendelése Dél-Koreában október 18-án kezdődik és október 24-én ér véget, mielőtt a telefon október 25-én megjelenne. Talán a szeptember 25-i szivárgás eltalálta a dátumot, csak a hónapot tévesztette el.

Ez természetesen csak akkor igaz, ha ez egy valódi szivárgás egy kiskereskedőtől, és nem valaki képzeletének szüleménye.

A Galaxy Z Fold Special Edition várhatóan nagyobb lesz (8 hüvelykes belső hajtogatható kijelző, 6,5 hüvelykes külső kijelző), vékonyabb (10,6 mm hajtogatott állapotban), és jobban felszerelt (200 MP-es fő kamera), mint a júliusban megjelent Galaxy Z Fold6. Ennek ellenére állítólag csak Koreában és Kínában lesz kapható, mivel a világ többi része nem érdemli meg ezeket a specifikációkat – legalábbis ezt a stratégiát lehet kiolvasni ebből.

(via)

(x) hirdetés
2024.10.01.

Ezeket már olvastad?

+