MojAndroid
(x) hirdetés

Eltűntette a Nokia telefonokat weboldaláról a HMD.

Az év elején a HMD új fejlődési szakaszba lépett, és a Nokia márkanevet lecserélte a saját HMD márkájú okostelefonjaira. Az elmúlt hónapokban a HMD továbbra is kínált Nokia márkájú okostelefonokat, hagyományos telefonokat és táblagépeket, de úgy tűnik, hogy ezek készletei Európában elfogytak.

Bár az öreg kontinensen már nem találhatók Nokia márkájú eszközök a HMD hivatalos weboldalain, de Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten, Ausztráliában, Új-Zélandon és Latin-Amerikában a Nokia készülékek még mindig elérhetők a HMD üzleteiben. Feltételezhető, hogy ezeknek a régióknak az elérhetősége is hamarosan megszűnik.

A HMD támogatási oldalán továbbra is megtalálhatók a Nokia okos- és hagyományos telefonok, amelyek továbbra is kapnak szoftvertámogatást, de kérdéses, hogy meddig.

Fontos tisztázni, hogy a Nokia Corporation (az eredeti Nokia) továbbra is jelentős szereplő a hálózati infrastruktúra területén, és az egyik legnagyobb szabadalomtulajdonos a technológiai világban. Korábban számos okostelefon-gyártó ellen indított pert, többek között az Apple, a Samsung és a BBK csoport tagjai ellen.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.09.30.

Ezeket már olvastad?

+