MojAndroid
(x) hirdetés

Az Infinix is belép az összecsukható telefonok piacára az első összecsukható készülékével – a Zero Flip-pel. A Transsion Holdings márka úgy döntött, hogy elsőként a kagylóhéj kialakítást választja, és az eszköz jelentős hasonlóságot mutat a nemrég bemutatott Tecno Phantom V Flip2-vel.

Akárcsak a Tecno rokona, az Infinix Zero Flip is egy 6,9 hüvelykes főképernyővel rendelkezik – egy LTPO AMOLED panellel, amely FHD+ felbontású, 120Hz-es frissítési gyakorisággal és 1 400 nit csúcsfényerővel bír. A készülékhez egy 3,64 hüvelykes AMOLED fedőképernyő is tartozik, amely 1056 x 1066 pixeles felbontású, ugyanolyan 120Hz-es frissítési gyakoriságú, és Corning Gorilla Glass 2 védelemmel van ellátva.

A kettős, függőlegesen elhelyezett kamerák a fedőképernyőn helyezkednek el – egy 50 MP-es fő kamera (GN5) OIS-szel és egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsével. Ezekhez csatlakozik egy 50 MP-es szelfikamera, amely a főképernyőn lévő kameralyukban található. Mindhárom kamera képes 4K videofelvételre, és az Infinix lehetőséget biztosít a GoPro kamerákkal való zökkenőmentes integrációra, így a Zero Flip főképernyője keresőként is használható. A méreteket tekintve a Zero Flip súlya 195 gramm, vastagsága összecsukva 16 mm, kinyitva pedig 7,6 mm. A telefon egy nulla réses zsanérral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy teljesen laposan záródjon. Az eszköz különböző szögekben, 30 és 150 fok között kitámasztható, így állványként is használható sík felületen.

A készüléket a MediaTek Dimensity 8020 lapkakészlet hajtja, és alapfelszereltségként 8 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel érkezik. A szoftveres oldalról az XOS 14.5 gondoskodik, amely az Android 14-en alapul. Az Infinix két Android verziófrissítést ígér, és három év biztonsági frissítést biztosít. Az akkumulátor kapacitása 4 720 mAh, és 70 W-os gyorstöltést támogat kábelen keresztül. Az Infinix Zero Flip Rock Black és Blossom Glow színekben érhető el. Nigériában 1 065 000 NGN az ára, ami körülbelül 645 dollárnak felel meg.

A készülék várhatóan további piacokra is eljut a következő hónapokban.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.30.

Ezeket már olvastad?

+