MojAndroid
(x) hirdetés

A Red Magic nova gaming tablet ebben a hónapban debütált Kínában, és most globálisan is elérhetővé válik.

A Red Magic azt állítja, hogy ez a legjobb tablet a tripla-A kategóriás játékokhoz, köszönhetően az erőteljes chipsetnek, a kiváló kijelzőnek, a nagy akkumulátornak, valamint a kifinomult passzív és aktív hűtési rendszernek.

A Red Magic Nova belsejében a Snapdragon 8 Gen 3 Leading Edition található — ez az SoC magasabb órajelen futó változata, amely 3,4 GHz-es Cortex-X4 prime maggal és 1 GHz-en futó GPU-val rendelkezik. Ez megegyezik a Galaxy számára készült Snapdragon 8 Gen 3-mal, így jelenleg ez a legjobb chipset teljesítmény szempontjából az Android világában.

Míg a Samsung készülékei passzív hűtésre támaszkodnak, a Red Magic Nova egy 9 rétegű hűtési rendszert kínál, amelyet egy 20 000 RPM-es turbóventilátor koronáz meg. A Snapdragon 8 Gen 3 és a ventilátor között található egy hőcső, légcsatorna, hőelvezető ötvözet, grafén, réz fólia, hővezető gél, főlap réz fólia és egy teljesen fémből készült repüléstechnikai alumínium test. A Red Magic szerint ez az összetett rendszer akár 25°C-kal is csökkenti a maghőmérsékletet. A tabletet egy 10 100mAh-s akkumulátor látja el energiával, amely 80W-os gyorstöltést támogat. A Red Magic szerint 10 óra játékidőre és közel 19 óra normál használatra lehet számítani.

A Red Magic Nova teljesen fémből készült testje CNC-marású középső kerettel, 45 fokos csúszásgátló letöréssel és eloxált hátlappal rendelkezik. A tablet 520g súlyú és 7,3mm vastag. A kijelzője egy 10,9 hüvelykes, 2880x1800px felbontású IPS LCD, amely 144 Hz-es frissítési rátával és akár 840 Hz-es érintésmintavételezéssel bír. Az előlapon egy 20 MP-es kamera, a hátlapon pedig egy 50 MP-es kamera található. A Red Magic Nova október 7-től előrendelhető a redmagic.gg oldalon, és az általános értékesítés október 16-án kezdődik. Az árak 499 dollár/499 euró/439 fonttól kezdődnek a 12/256 GB-os modell esetében, míg a 16/512 GB-os változat ára 649 dollár/649 euró/559 font lesz. A választékban a Midnight Black szín szerepel, de elérhető lesz egy ezüst modell is. A tablet Észak-Amerikába, Európába, Ázsia-csendes-óceáni térségbe, a Közel-Keletre és Latin-Amerikába is megérkezik.

A Red Magic egy billentyűzet kiegészítőt is készített, amely mágnesesen csatlakozik a táblagép alsó részén található csatlakozótűkhöz, emellett egy stylus is elérhető lesz, bár ezek árait még nem közölték.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.27.

Ezeket már olvastad?

+