MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Mix Flip-et júliusban mutatták be, és egy héttel később az egyik vezető jelezte, hogy a hajlítható készüléket globálisan is piacra dobják. Mostanra már közvetlen megerősítést kaptunk a legfelsőbb vezetéstől is.

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója az X-en közzétett egy bejegyzést, miszerint a Mix Flip szeptembertől lesz elérhető világszerte. Pontos dátumot ugyan nem közölt, de mivel a hónapból már alig van hátra, valószínűleg nem kell egy-két hétnél tovább várnunk.

A poszt egy válasz volt egy felmérésre, amelyet Lei Jun a Mix bemutatása után néhány nappal indított. A felmérés eredményei rendkívül pozitívak voltak: a szavazók közel 80%-a izgatottan várja, hogy a Mix Flip elérhető legyen az ő régiójukban is.

Még nincsenek megerősített információk az áráról, de hallottuk, hogy Közép- és Kelet-Európában körülbelül 1300 euróba fog kerülni. Természetesen ez egy regionális vezető júliusi kijelentésén alapul, így a tervek azóta változhattak. Lei Jun néhány részletet is megosztott arról, hogy mit igényelt a vállalat első flip típusú hajlítható telefonjának megépítése:

Amikor elindítottuk a #XiaomiMIXFlip projektet, célunk az volt, hogy olyan hajlítható készüléket hozzunk létre, amely felveszi a versenyt egy síkképernyős zászlóshajó teljesítményével. Évek kemény munkája és több száz dizájnváltozat végül elhozta nekünk a Xiaomi MIX Flipet, amit örömmel mutatunk be a világnak. Első flip telefonunkként ez egy hatalmas mérföldkő a flip-stílusú hajlítható készülékek evolúciójában. Biztosak vagyunk abban, hogy a MIX Flip megfelel majd a globális Xiaomi rajongók magas elvárásainak!

Mellékesen megjegyezzük, Lei Jun csak a Mix Flipet említette, a Xiaomi Mix Fold 4 valószínűleg Kínában marad.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.20.

Ezeket már olvastad?

+