MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo Find X8 sorozat várhatóan a következő hónapban debütál Kínában. A korábbi pletykák szerint a készülék egy teljesen lapos kialakítást kap, valamint egy “Quick Button” nevű gombot, amely hasonlít az iPhone 16 sorozat új Capture gombjára. Most egy újabb összehasonlítás került napvilágra az iPhone 16 sorozattal kapcsolatban, ezúttal a Find X8 kijelzőkereteiről. Az Oppo vezető termékmenedzsere, Pete Lau, aki egyben a OnePlus alapítója is, megosztott egy képet, amin láthatóan az Oppo Find X8 látható az iPhone 16 Pro mellett. Ha nehéz megkülönböztetni őket – az iPhone 16 Pro a kép felső részén található, míg a Find X8 alul. A fókusz a kijelző keretein van, különösen azon, hogy az Oppo telefonjának keretei hasonlóak, ha nem vékonyabbak az Apple zászlóshajójához képest.

A híres szivárogtató, IceUniverse szerint a Find X8 egyenletesen 1,45 mm vastagságú keretekkel rendelkezik, ami a világ legvékonyabb kerettel rendelkező telefonjává tenné, amint megjelenik.

Úgy tűnik, az Oppo még inkább versenyre kel az Apple csúcskategóriás modelljével, hiszen a korábbi pletykák szerint a Find X8 saját Dynamic Island funkciót és mágneses vezeték nélküli töltést is kaphat, hasonlóan az Apple MagSafe technológiájához.

A korábbi hírek szerint a Find X8 egy lapos, 6,7 hüvelykes LTPO OLED kijelzővel érkezik, FHD+ felbontással és 1-120 Hz-es képfrissítéssel. A telefon várhatóan az egyik első eszköz lesz, amely a MediaTek új Dimensity 9400 lapkakészletét használja. Emellett 50 MP-es főkamerát, 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 3x-os periszkópos zoomkamerát kap. A Find X8 ezen felül egy 5600 mAh-s akkumulátort is tartalmazhat, 100 W-os vezetékes töltéssel.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.20.

Ezeket már olvastad?

+