MojAndroid
(x) hirdetés

HUAWEI MatePad Pro 12.2: a szépség megteremtése

A Huawei tabletportfóliójának új tagját, a HUAWEI MatePad Pro 12.2 hüvelykes tabletet a kreativitás és a produktivitás maximalizálására tervezték. Az innovatív Tandem OLED PaperMatte kijelző 2000 nites maximális fényerőt biztosít, amely szinte valódi, élénk vizuális élményt nyújt. A fejlett csillogásmentes és fényvisszaverődés-csökkentő technológiák papírszerű, prémium megjelenést mutatnak. A készülékhez egy speciálisan a HUAWEI MatePad Pro 12.2 táblagéphez tervezett billentyűzet, a HUAWEI Glide Billentyűzet is hozzátartozik, amely beépített tárolóhelyet biztosít a HUAWEI Stylus számára, lehetővé teszi a stylus töltését, amikor az a tárolóhelyén van, valamint kényelmes gépelést és hatékony munkavégzést biztosít.

A kreativitás ösztönzése érdekében a tablet GoPaint alkalmazása széles választékot kínál digitális alkotóeszközökből, beleértve a fröccsenést imitáló, valamint a sima, folyékony hatást nyújtó ecseteket. A FangTian Painting Engine 2.0 technológia támogatja a 8K minőségű ultra-nagy vásznakat, így szinte professzionális szintű eszközöket biztosít a művészi kifejezéshez.

HUAWEI MatePad 12 X: A stílus találkozása a kreativitással és a produktivitással

A HUAWEI MatePad 12 X tablet olyan könnyű zászlóshajó modell, amely kifejezetten a fiatalabb generáció számára készült. Az új tablet egy különleges technológiának köszönhetően a fényviszonyoktól függően színváltó hatású, fémszerű fehér megjelenést biztosít. A tablet teljes háza fémből készült, és a készüléket úgy tervezték, hogy a különböző alkotórészek látható illesztések és hézagok nélkül illeszkedjenek egymáshoz, stílusos és tartós megoldást biztosítva.

A HUAWEI MatePad 12 X PaperMatte Edition rendkívül magas fényű PaperMatte kijelzővel rendelkezik, amely kivételes élményt nyújt a megtekintés, írás és érintés terén, így ideális választás olvasáshoz és kreatív munkákhoz.



(x) hirdetés
2024.09.20.

Ezeket már olvastad?

+