MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap arról szóltak a hírek, hogy a Samsung hamarosan kiadhatja az Android 15 alapú One UI 7.0 Beta frissítést a jogosult telefonokra és táblagépekre, mivel a vállalat leányvállalatai világszerte megkezdték a tesztelést.

A Samsung koreai közösségi fórumán egy felhasználó rámutatott, hogy tavaly a Samsung közvetlenül a Samsung Developer Conference (SDC) 2023 előtt gördítette ki az Android 14 alapú One UI 6.0 bétát. Ezt figyelembe véve a márkának mostanra már ki kellett volna adnia a One UI 7.0 Beta-t, hiszen a Samsung Developer Conference 2024 (SDC24) már csak néhány napra van (2024. október 3-án kezdődik). Az új frissítésnek azonban semmi jele nincs.

Erre a megjegyzésre válaszolva a fórum egyik béta-moderátora azt mondta, hogy a technológiai óriás még nem döntötte el, hogy mikor dobja ki a One UI 7.0 bétát. Amint ezt megteszi, a Samsung Members alkalmazáson keresztül fogja közölni a felhasználókkal az időpontot. Lehet, hogy a vállalat még az SDC24 előtt bejelenti az időpontot és kiadja az új szoftvert, ahogyan tavaly is tette, ez azt jelentené, hogy a frissítés még 2024. október 3. előtt megjelenhet. Ez azonban csak egy feltételezés.

Az eddig kiszivárgásokból kiderült, hogy a One UI 7.0 Beta hatalmas változásokat hoz, és már az első pillanattól kezdve nagyon kifinomultnak tűnik majd.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.09.19.

Ezeket már olvastad?

+