MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei a múlt héten mutatta be a Mate XT Ultimate modellt, amely a világ első háromszor hajtható okostelefonja. Jelenleg kizárólag Kínában kapható, és eredetileg 500 000 készülék szállítását tervezték az idei évre. Azonban a népszerű elemző, Ming-Chi Kuo felmérése szerint a Mate XT Ultimate szállítási előrejelzéseit 2024-re 500 000 darabról 1 millióra emelték.

Ez különösen meglepő, tekintve a Mate XT Ultimate igen magas, 19 999 jüanos alapárát, amely jelenlegi árfolyamon körülbelül 2 830 dollárnak, 2 535 eurónak vagy 236 910 indiai rúpiának felel meg.

Még kérdéses, hogy a Huawei Mate XT Ultimate iránti kezdeti kereslet fennmarad-e, mivel korábban előfordult már, hogy a Huawei csúcskategóriás készülékeinek iránti kereslet a megjelenésük után visszaesett. Emellett a Mate XT Ultimate javítási költségei is igen magasak lehetnek, ami visszatarthat néhány potenciális vásárlót attól, hogy megvegye ezt a háromszor hajtható okostelefont.

Mindenesetre a Huawei Mate XT Ultimate szeptember 20-án kerül piacra Kínában, és az eladási adatok hamarosan megmutathatják, hogy a Huawei képes lesz-e elérni az egymillió darabos szállítási célt az év során.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.19.

Ezeket már olvastad?

+