MojAndroid
(x) hirdetés

Az Infinix az első hajlítható okostelefonján, a Zero Flip-en dolgozik, amelyet már júniusban tanúsított az FCC, és 70 W-os vezetékes töltést támogat. Most a teljes specifikációi kiszivárogtak egy vietnámi kereskedő Facebook-bejegyzésének köszönhetően, amely három promóciós képet is megosztott, amiket lentebb láthatunk.

Az Infinix Zero Flip egy 6,7 hüvelykes FHD+ AMOLED hajlítható kijelzővel érkezik, amely 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. A 3,64 hüvelykes külső kijelző szintén 120 Hz-es képfrissítést biztosít, és Gorilla Glass védi (a verzió pontosan nem ismert). A fő kamera 50 MP-es, amelyet egy másik 10,8 MP-es kamera egészít ki, a szelfikamera pedig 12 MP lesz.

A telefont egy MediaTek Dimensity 8020 SoC hajtja, amelyhez egyelőre ismeretlen mennyiségű LPDDR4X RAM és UFS 3.1 tárhely társul. Az akkumulátor kapacitása 4 590 mAh lesz. A készülék sztereó hangszórókkal rendelkezik, és Android 14 operációs rendszert futtat XOS felülettel, amely természetesen mesterséges intelligencia funkciókat is tartalmaz.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.18.

Ezeket már olvastad?

+