MojAndroid
(x) hirdetés

A hónap elején a Huawei bejelentette, hogy szeptember 19-én bemutatja a Huawei Watch GT 5-öt, és egy pillantást is vethettünk a dizájnra. Persze nem mintha sok változás lenne látható, mivel nincs radikális eltérés a Watch GT 4-hez képest. Ezt most megerősítették a kiszivárgott képek az új modellről, és most már egy rövid kicsomagoló videó is elérhető.

Az óra a már jól bevált dizájnt követi, nyolcszögletű házzal és kör alakú, skálázott számlapkerettel. A leírás szerint azonban ez a generáció két méretben, 46 mm-es és 42 mm-es változatban lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a kisebb változat egy milliméterrel szélesebb lesz (a GT 4 verziók 46 mm-es és 41 mm-esek voltak). A GT 5 várhatóan megtartja az OLED kijelző méreteit – 1,43” és 1,32”.

Az igazi újdonság ebben a generációban a TruSense egészségfigyelő rendszer lesz. Ez a technológia magában foglalja a pulzusmérést, a SpO2 és légzésszám méréseket, a vérnyomás és a testhőmérséklet ellenőrzését, melyeket már láthattunk más Huawei órákon. Azonban a szenzorkészletet és az adatokat feldolgozó algoritmusokat továbbfejlesztették. A Huawei Watch GT 5 és esetleg a nemrég kiszivárgott Huawei Watch D2 lesz az első óra, amely a TruSense rendszert alkalmazza. A videóban említik, hogy a Huawei első 12-csatornás szenzora is megtalálható lesz az órában, valamint egy új hátlap üveg, amely jobban blokkolja a környezeti fényt (ami zavarhatja az optikai érzékelőket).

A videót meg lehet nézni a Bilibili-n, egy kínai videómegosztó oldalon, amely hasonló a YouTube-hoz.

Egyébként a szeptember 19-i eseményen bemutatásra kerül egy Huawei MatePad is Tandem OLED PaperMatte kijelzővel, ami várhatóan a MatePad Pro 12.2 lesz, amely idén augusztusban jelent meg Kínában.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.09.17.

Ezeket már olvastad?

+