MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy S25 Ultra várhatóan néhány olyan dizájnváltoztatást kap, amelyek észrevehetően eltérővé teszik a Galaxy S24 Ultrától. Múlt héten láthattunk néhány S25 Ultra renderképet, amelyek egy lapos szélű és lekerekített sarkú eszközt mutattak. Most egy új, nem hivatalos renderkép jelent meg, amely bemutatja a különbséget a következő és a jelenlegi Ultra generáció között.

Ice Universe megosztott egy renderképet, amelyen a Galaxy S25 Ultra az S24 Ultra mellett látható. A közösségi bejegyzésben a tipster elmagyarázza, hogy az S25 Ultra fémkerete vékonyabb és könnyebb lesz, mint elődjéé. Korábban már hallottunk olyan pletykákat, hogy az S25 Ultra könnyebb lehet, és jelentések szerint körülbelül 14 grammal lesz könnyebb, mint az S24 Ultra. A dizájn változásának hangsúlyozása érdekében egy második képen közelről látható mindkét telefon oldala. A renderképen jól látszik, hogy az S25 Ultra oldala laposabbá vált, és a szögletes sarkok lekerekedtek, ami megegyezik a múlt heti renderképekkel. Bár a változtatás nem drasztikus, elég ahhoz, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a két modellt.

Más pletykák szerint az S25 Ultra szinte minden tekintetben kisebb lesz elődjénél, ennek ellenére valószínűsíthető, hogy a kijelző mérete ugyanakkora marad, mivel a kávák várhatóan vékonyabbak lesznek.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.16.

Ezeket már olvastad?

+