MojAndroid
(x) hirdetés

Mint minden héten, most is összeszedte a GSMArena, hogy mely telefonokra keresnek a legtöbben az adatbázisában. Nos az elmúlt hetekhez képest gyökeres változás történt, talán nem annyira meglepő módon, de az első 3 helyett az Apple újdonságai foglalták el.

 Az iPhone 16 Pro Max messze a legnépszerűbb telefon lett adatbázisunkban a 37. héten, míg az iPhone 16 Pro a második helyet szerezte meg.

Az iPhone 16 alapmodellje egészíti ki az Apple által dominált dobogót, míg a hét másik izgalmas új terméke, a Huawei Mate XT, a negyedik helyen végzett. A Mate XT háromszoros hajlítható kialakítású telefonja valószínűleg korlátozott számban lesz elérhető, de a közönség érdeklődése egyértelműen nagy.

Az ötödik helyet a Samsung Galaxy S24 Ultra szerezte meg, míg a Galaxy A55 a hatodik helyre csúszott vissza. A hetedik helyen az új iPhone-család negyedik tagja, az iPhone 16 Plus áll, amely éppen megelőzte a leköszönő iPhone 15 Pro Maxot.

Az utolsó két helyen a Xiaomi egyetlen képviselője, a Redmi Note 13 Pro, valamint a Samsung Galaxy A15 szerepel a heti népszerűségi listán.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.16.

Ezeket már olvastad?

+