MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten, az iPhone 16 eseményen várható volt egy műanyagból készült Apple Watch SE 3 bemutatása, azonban a cég csak az Apple Watch Series 10-et és az Ultra 2 fekete változatát mutatta be, ami találgatásokat indított a kedvezőbb árú modell hollétéről. A költségtudatos vásárlóknak szerencsére jó hír, hogy az Apple Watch SE 3 még mindig fejlesztés alatt áll, és jövőre, az iPhone 17 szériával együtt debütálhat.

A Bloomberg jelentése szerint az Apple továbbra is aktívan dolgozik egy műanyagból készült Apple Watch SE 3 fejlesztésén. A beszámoló szerint a projektet érintő csapatok költség- és minőségi problémákkal szembesültek, mivel az alumíniumról műanyagra való átállás meglehetősen nagy kihívást jelent. Ennek ellenére a vállalat továbbra is fejleszti a modellt, és jövőre piacra dobhatja.

A jelentés szerint az alumíniumról műanyagra való váltás célja az ár csökkentése, valamint élénkebb színváltozatok bevezetése. Ez vonzóbbá teheti a fiatalabb korosztály számára, és versenyképesebbé teheti a kedvező árú okosórákkal szemben. Mivel egyes iskolákban tiltják az okostelefonok használatát, az Apple Watch SE olcsóbb verziója vonzó alternatíva lehet az iPhone-t használó családok számára gyermekeknek.

Az anyagváltáson túl a műanyag Apple Watch SE 3 várhatóan gyorsabb processzort kap, ami lehetővé teheti több watchOS funkció kihasználását és meghosszabbíthatja az eszköz élettartamát.

Az Apple Watch SE 3 valószínűleg jövő szeptemberben, az iPhone 17 eseményen kerülhet bemutatásra, ahol várhatóan a Series 11 és az Ultra 3 modelleket is bemutatják.​

(via)

(x) hirdetés
2024.09.16.

Ezeket már olvastad?

+