MojAndroid
(x) hirdetés

A HUAWEI megelőzte a Samsungot a múlt héten bemutatott Mate XT-vel, amely a világ első háromképernyős hajlítható telefonja. Azonban úgy tűnik, hogy a Samsung lehet az első, aki egy másik innovatív formátummal jelenik meg a piacon.

A The Elec arról számolt be, hogy a Samsung egy 12,4 hüvelykes kijelzővel rendelkező, feltekerhető telefonon dolgozik, amely kibontva sokkal nagyobb lenne, mint a jelenlegi hajlítható telefonok, beleértve a Mate XT 10,2 hüvelykes kijelzőjét. A hírek szerint a készülék képernyő alatti szelfikamerával is rendelkezik majd.

A jelentés szerint a Samsung készüléke 2025 második felében kerülhet piacra, ami valószínűleg az első elérhető feltekerhető telefonként debütálna.

Ez a hír azt követi, hogy az LG, a TECNO és az OPPO már bemutattak feltekerhető telefonokat. Az OPPO már 2021-ben megmutatta a feltekerhető koncepcióját, míg a TECNO tavaly tárta a nyilvánosság elé saját koncepcióját, az LG pedig már közel állt ahhoz, hogy piacra dobja feltekerhető telefonját, amikor 2021-ben úgy döntött, hogy kilép az okostelefon-piacról.

A Samsung költségcsökkentési törekvései új szintre lépnek

A The Elec szerint a Samsung mobil részlege a költségcsökkentésre összpontosít, hogy növelje a profitját, egy vállalati bennfentesre hivatkozva. Ez nem meglepő a rajongók számára, hiszen a Samsung régóta konzervatív az okostelefonjai éves frissítéseit illetően. Ez különösen igaz a hajlítható telefonok szegmensében, ahol a Galaxy gyártója elmaradt a versenytársak mögött a dizájn, akkumulátor kapacitás és kamerahardver tekintetében.

Egy másik forrás szerint a Samsung úgy döntött, hogy leállítja a bemutató dummy telefonok gyártását a kiskereskedők számára, ami szintén a költségcsökkentési intézkedések része.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.16.

Ezeket már olvastad?

+