MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei világszerte uralja a viselhető okoseszközök piacát a leszállított mennyiség alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése szerint. A vezető pozíciót tovább erősítheti a gyártó közelgő, szeptemberi nagyszabású nemzetközi termékbemutatója, ahol számos innovatív okoseszközzel jelentkezik. A Huawei ráadásul már előrendelést is hirdetett a magyar piacon az újonnan érkező okosórájára, kedvezményt és ráadás fülhallgatót is ad az új készülék mellé szeptember 19. és szeptember 30. között. 

2024 első felében a Huawei 55,1 százalékos éves növekedést ért el a viselhető okoseszközök szállításai alapján az IDC független piackutató cég legfrissebb jelentése szerint. Ezzel az eredménnyel a gyártó már két egymást követő negyedévben is az első helyet foglalja el a globális piacon, ami jól tükrözi a felhasználók növekvő bizalmát a gyártó termékei iránt. A lendületet tovább erősítheti a vállalat szeptember 19-i nemzetközi termékbemutatója, ahol számos újdonsággal, köztük innovatív okosórákkal és tabletekkel lép a nagyközönség elé. 

A közelgő bemutató egyik kiemelt érdekessége a HUAWEI WATCH GT okosóra-sorozat új modelljei lesznek. Az új órák várhatóan már tartalmazzák a vállalat újonnan bemutatott HUAWEI TruSense rendszerét, amely még pontosabb és átfogóbb egészség- és edzésfigyelést ígérhet. A kialakítást illetően az új WATCH GT sorozat még magasabb szintre emeli a divat és sokoldalúság összefonódását. Az éles vonalú, geometrikus formatervezés fog előtérbe kerülni, amely prémium anyaghasználattal – például fémes titánötvözet és fehér kerámia – párosul, így az új okosórák stílusos és innovatív opciókkal tehetik változatosabbá a piaci kínálatot. 

A figyelmes vásárlók jól járnak

Érdemes figyelni a megjelent termékeket, a Huawei ugyanis a legújabb WATCH GT széria bármelyik termékéhez ráadás HUAWEI FreeBuds 5i vezeték nélküli fülhallgatót és ötezer forint kedvezmény ad annak, aki azt szeptember 19. és szeptember 30. között vásárolja meg az Euronics weboldalán. 

Ugyanez a kedvezmény a MediaMarkt weboldalán is elérhető, ehhez csak egy regisztráció szükséges. A regisztráció 2024.09.10-től 2024.09.18-ig tart, a regisztráció lezárása után pedig a vásárlók egyedi kuponkódot kapnak az általuk megadott e-mail címen.

Az előrendelés természetesen egyik partnernél sem jár előzetes fizetési kötelezettséggel.

Széles választék minden szegmensben

Új modellel frissül szeptemberben a gyártó prémium kategóriás okosóra-sorozata, a WATCH Ultimate is, amelynek új kiadása golfhoz kapcsolódó funkciókat is magába foglal majd, illeszkedve a felhasználók növekvő igényeihez a hobbijuknak megfelelő speciális funkciók iránt. 

A gyártó tablet portfóliója is új termékekkel bővül: a közelgő bemutatón debütál a HUAWEI MatePad Pro és a HUAWEI MatePad. A Pro sorozat egyik fontos újítása a Tandem OLED PaperMatte kijelző, amely csökkenti a tükröződést, és olyan érzést kelt, mintha papírra írnánk, így új lehetőségeket nyit a digitális alkotásban. A HUAWEI MatePad sorozatot elsősorban fiatal felhasználóknak szánják, akik olyan elegáns, letisztult színvilágú készüléket keresnek, amely a produktivitást helyezi középpontba.

(x) hirdetés
2024.09.12.

Ezeket már olvastad?

+