MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S25 Ultra várhatóan csak januárban érkezik, mégis sokat szerepelt a hírekben az utóbbi időbe, most pedig megkaptuk az első szivárogtatott látványterveket, amelyek a közelgő készüléket ábrázolják.

Meg kell jegyezni, hogy ezek CAD-alapú renderelések, ami azt jelenti, hogy néhány részlet pontatlan lehet, mivel a CAD fájlokban nem szerepel minden releváns információ. Ebben az esetben erre külön felhívta a figyelmet a híres szivárogtató, Ice Universe. Szerinte a kamera gyűrűk kialakítása jelenleg ismeretlen, így amit itt látunk, az csupán találgatás. A kamerák elhelyezése pontos, csak a gyűrűk dizájnjáról és textúrájáról beszélünk.

Úgy tűnik, néhány hiba is van a keret és a fémkeret esetében; ezek természetesen kisebbek, de ezeket is figyelembe kell venni, amikor a kiszivárgott rendereléseket nézzük. Bár ezek bemutatják az S25 Ultra általános megjelenését, nem 100%-ban pontosak minden egyes részletben. Korábbi pletykák szerint az S25 Ultra ugyanazt a fő, 3x teleobjektív és 5x teleobjektív kamerát kapja, mint az elődje, csak az ultraszéles kamera frissül egy 50 MP-es ISOCELL JN3 érzékelőre.

A készülék állítólag 219 g súlyú lesz, ami könnyebb, mint a Galaxy S24 Ultra (232 g) és az iPhone 16 Pro Max (227 g). Mérete 162,8 x 77,6 x 8,2 mm lesz. Egy 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 45 W-os vezetékes töltést. A készüléket a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 chipkészlet fogja meghajtani, amely várhatóan a jövő hónapban válik hivatalossá.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.11.

Ezeket már olvastad?

+