MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR idén 39 „Best of IFA” díjat nyert el a berlini rendezvényen, ami remekül szemlélteti a vállalat elköteleződését az innováció iránt. A HONOR Magic V3 újradefiniálja a hajlítható okostelefonokat az ultravékony, 9,2 mm-es vastagságával. A HONOR MagicBook Art 14 egyedülálló, levehető kamerával rendelkezik, míg a HONOR MagicPad2 12,3”-os OLED kijelzőjével, térhatású hangjával és szemvédő technológiájával nyűgözte le a látogatókat. A HONOR ezekkel a készülékekkel szemlélteti, hogy a legmodernebb formatervezést képes az emberközpontú innovációval ötvözni, termékkategóriától függetlenül.

A HONOR Magic V3 debütálása az IFA 2024-en komoly elismerést nyert el a vezető globális tech fókuszú médiától. A  TechRadar a „Best of IFA 2024” díjjal tüntette ki a készüléket, kiemelve, hogy “őrület kézben tartani és érezni, hogy milyen vékony”. Ezt az álláspontot osztotta a Trusted Reviews is, amely kiemelte a Magic V3 úttörő, 9,2 mm-es vastagságát, hozzátéve, hogy „ott van az általunk kipróbált legvékonyabb készülékek között, amitől csak még jobb lesz”. Az Android Authority lehetőséget lát abban, hogy a HONOR Magic V3 átrendezze a hajlítható készülékek piacát, kihangsúlyozva, hogy “a világ legvékonyabb könyvként összehajtható készüléke”.

A HONOR MagicBook Art 14 is felkeltette a vezető médiumok érdeklődését. Az XDA Developers kiemelte a kijelző minősége és az innovatív levehető kamera közötti tökéletes egyensúlyt, megjegyezve: „Az ötlet egyszerű zsenialitása az, amit szívesen látok vállalatoknál”. A Yanko Designt szintén különösen lenyűgözte az innovatív dizájn, és így fogalmazott: „A HONOR a legjobb módon nyírta ki az Apple MacBook notchát”.

A HONOR MagicPad2 is lenyűgözte a sajtót, akik kivételes audiovizuális képességeit és fejlett szemvédelmi technológiáját emelték ki. Az Android Headlines a produktivitást és a vizuális teljesítményt méltatta, kitérve arra, hogy „a HONOR MagicPad2 a legerősebb Android táblagép a piacon”. A Les Numeriques is le volt nyűgözve, és úgy fogalmazott: „egy csúcskategóriás táblagép AI-jal a produktivitás fokozására”.

A HONOR legújabb innovációinak lelkes fogadtatása az IFA 2024-en kihangsúlyozza a cég rendíthetetlen elkötelezettségét a technológiai határok feszegetése és a kivételes felhasználói élmény biztosítása iránt.

A HONOR Magic V3 október 1-jétől lesz kapható Magyarországon. A HONOR MagicBook Art 14 és a HONOR MagicPad 2 elérhetőségéről még nincsenek további részletek.

(x) hirdetés
2024.09.11.

Ezeket már olvastad?

+