MojAndroid
(x) hirdetés

A funkciókban gazdag okostelefonokat, tableteket és összekapcsolat eszközöket gyártó TCL leleplezte a TCL 50 PRO NXTPAPER 5G és TCL 50 NXTPAPER 5G okostelefonokat. A mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett készülékek újradefiniálják a piacot az egyedi, tükröződésmentes kijelző és a versenyképes árak kombinálásával. Az AI lehetőségeinek kihasználásával ezek a modellek javítják a felhasználói élményeket. A TCL csúcskategóriás NXTPAPER technológiája az újonnan integrált NXTPAPER Key kivételes szemkényelmet és tiszta képet biztosít minden típusú digitális tartalomhoz.  

“Napjaink összekapcsolt világában a digitális fogyasztás a csúcson van, a fogyasztók pedig olyan eszközöket keresnek, melyek jó teljesítményt nyújtanak a könnyű használhatóság mellett” – mondta el Jefferson Li, a TCL Mobile Phone BU ügyvezető igazgatója. “Az úttörőnek számító NXTPAPER technológiánkkal az AI által továbbfejlesztett TCL 50 NXTPAPER telefonok új normát teremtenek a kényelem és a biztonság terén”. 

Még kényelmesebb megtekintés

A TCL 50 NXTPAPER telefonok a képernyőidőt kényelmes megtekintési élménnyé alakítják. A legújabb NXTPAPER 3.0 technológiával ellátott kijelző alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz, minimalizálja a káros kékfényt és csökkenti a tükröződést, így beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A TÜV, SGS and Eyesafe tanúsítvánnyal és beépített Eye Care Assistant funkcióval rendelkező telefonok egészséges megtekintést tesznek lehetővé azáltal, hogy ösztönzik a szünetek beiktatását, módosítják a beállításokat a szemvédelem érdekében, így biztonságos élményt nyújtanak a hosszabb digitális interakciók során. 

A sokoldalú TCL 50 NXTPAPER telefonok automatikus színhőmérséklet-szabályozása igazodik az adott napszakhoz a kényelmes és természetes megtekintési élmény érdekében.   Akár egy napsütötte park padján olvassuk az emaileket, akár a tengerparton lábat lógatva nézünk videókat, vagy este olvasunk a kertben, a kijelző minden esetben tiszta és tükröződésmentes marad. A sötétben a Night Light mód automatikusan emlékeztetőt küld a felhasználónak a nyugtató fény átváltására, amely csökkenti a szem megterhelését a félhomályban. A technológia még jobb digitális interakciókat tesz lehetővé megőrizve a kényelmet bármilyen körülmények között.  

Magával ragadó olvasási élmény

Az új TCL 50 NXTPAPER telefonok még jobb kijelzőt kínálnak, melyen a digitális szöveg olvasása olyan természetes érzést kelt, mint a hagyományos papír. A felhasználói visszajelzésekre reagálva, a korábban kizárólag a táblagépeken használt NXTPAPER Key a telefonokba is beépítésre került, ami bizonyítja a TCL gyakorlati megközelítését az innovációkhoz.  A NXTPAPER Key által aktivált Max Ink mód átállítja a kijelzőt a szemfáradtság csökkentésére szolgáló e-tinta formátumra. A funkció kényelmes, hosszan tartó olvasást tesz lehetővé. Ez a továbbfejlesztett olvasási mód nem csupán minimalizálja a zavaró tényezőket, de elnémítja az értesítéséket is, hogy ideális körülményeket teremtsen az olvasásba való elmélyüléshez vagy a dokumentumok alapos átolvasásához. A papírszerű kijelző elképesztő vizuális élményt nyújt, ami kísértetiesen hasonlít a nyomtatott tartalomhoz.  A Max Ink üzemmódban az akkumulátor élettartama akár 7 napos olvasást és 26 napos készenléti állapotot biztosít, így nem kell aggódni, hogy két sor között kikapcsol a telefon. Ezen felül, a felhasználók az alkalmazásokon keresztül számos olvasnivalóhoz férnek hozzá, tovább gazdagítva az olvasási élményt.

A 6.8” FHD+ kijelző és a 120 Hz frissítési ráta által a TCL 50 NXTPAPER telefonok zökkenőmentes, természetes interakciókat garantálnak.

Integrált AI produktivitás 

A NXTPAPER Key által aktivált Max Ink mód átállítja a kijelzőt a szemfáradtság csökkentésére szolgáló e-tinta formátumra. A funkció kényelmes, hosszan tartó olvasást tesz lehetővé. Ez a továbbfejlesztett olvasási mód nem csupán minimalizálja a zavaró tényezőket, de elnémítja az értesítéséket is, hogy ideális körülményeket teremtsen az olvasásba való elmélyüléshez vagy a dokumentumok alapos átolvasásához. A papírszerű kijelző elképesztő vizuális élményt nyújt, ami kísértetiesen hasonlít a nyomtatott tartalomhoz.  A Max Ink üzemmódban az akkumulátor élettartama akár 7 napos olvasást és 26 napos készenléti állapotot biztosít, így nem kell aggódni, hogy két sor között kikapcsol a telefon. Ezen felül, a felhasználók az alkalmazásokon keresztül számos olvasnivalóhoz férnek hozzá, tovább gazdagítva az olvasási élményt.

A 6.8” FHD+ kijelző és a 120 Hz frissítési ráta által a TCL 50 NXTPAPER telefonok zökkenőmentes, természetes interakciókat garantálnak.

Integrált AI produktivitás 

A Microsofttal való együttműködés révén a TCL 50 NXTPAPER telefonok kiváló AI funkciói tovább fokozzák a felhasználók produktivitását. 

A Text Assistant funkció megkönnyíti a fordítást, az összefoglalást és a tartalomírást – legyen szó lelkes könyvmolyról vagy kezdő szövegíróról. A Writing Assistant segít meghívókat küldeni, emaileket írni, jegyzőkönyvet készíteni. A Voice Memo kulcsszerepet játszik a beszélgetések rögzítésében és összefoglalásában, amely tökéletes funkció az elfoglalt dolgozók számára, így leegyszerűsíthetik az értekezletek lebonyolítását. A könyvimádók és a tudásra szomjazók offline könyvklubot rögzíthetnek, amivel minden részletet rögzíthetnek anélkül, hogy tollat kéne ragadniuk.  

A TCL elkötelezett a technológiai innovációk iránt, miközben nagy hangsúlyt fektet az adatbiztonságra. Az adatgyűjtéstől kezdve az adatfeldolgozáson át egészen a tárolásig és selejtezésig, a TCL szigorú intézkedéseket hajt végre, hogy a felhasználók adatai mindig biztonságban legyenek.  

Változatás és nagy teljesítményű funkciók

A Horizon lock funkcióval rendelkező TCL 50 NXTPAPER telefonokkal könnyen megörökíthetők az élet fontos pillanatai a mozgásoktól és tájolástól függetlenül. A TCL 50 PRO NXTPAPER 5G nagyfelbontású 32 MP elülső kamerájával lenyűgöző szelfik készíthetők.   Mindkét készülék 108 MP hátsó kamerája alkalmas a különleges élmények rögzítéséhez.

A TCL 50 PRO NXTPAPER 5G 512 GB belső tárhelye gyors hozzáférést és hatékony multitaskingot kínál, illetve még több nagyfelbontású képeket és videókat lehet tárolni. 
A TCL 50 PRO NXTPAPER 5G opcionális Flipcase és precíziós T-Pen tartozéka nemcsak védi a készüléket, hanem javítja az olyan funkciókat, mint a jegyzetelés és vázlatkészítés.  Ezek az átfogó funkciók a legújabb TCL 50 NXTPAPER telefonokat az egyre digitálisabb életstílusunk elengedhetetlen kiegészítőivé teszik. 

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség

A TCL környezetvédelmi elkötelezettségével összhangban az EU-ban elérhető TCL 50 NXTPAPER telefonok teljesen műanyagmentes csomagolásban érkeznek. A Moon Grey és Midnight Blue színű változatok bazaltszálas borítással rendelkeznek, ami nemcsak innovatív, de szénsemleges is. Mindkét készülék környezetbarát besorolással rendelkezik – ez a szám 81 a TCL 50 NXTPAPER 5G, és 78 TCL 50 PRO NXTPAPER 5G esetében. A TCL 50 NXTPAPER 5G telefonok Android Enterprise tanúsítvánnyal rendelkeznek, így biztosítva a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot. Az együttműködés is tükrözi a fenntartható tervezési és gyártási megközelítést, így a felhasználók egyszerre élvezhetik a csúcstechnológiát, miközben támogatják az ökológiai fenntarthatóságot. 

(x) hirdetés
2024.09.06.

Ezeket már olvastad?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+