MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo következő könyvszerűen hajtogatható telefonja hamarosan érkezik, derült ki egy mostanra törölt posztból, amit a híres kínai szivárogtató, Digital Chat Station tett közzé. Az új modell a Find N5 nevet kapja, és a tavaly októberi Find N3 utódja lesz.

A vállalat várhatóan kihagyja a “4”-es számot, valószínűleg a tetrafóbia miatt. A Find N5-öt a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 lapkája fogja hajtani. A készülék “2K+” felbontású belső hajtogatható kijelzővel, egy Sony szenzort használó 50 MP-es főkamerával, valamint egy periszkópos teleobjektívvel és kör alakú kamera-szigettel rendelkezik majd.

A telefon vastagsága valamivel több mint 9 mm lesz, ami nagyon közel áll a jelenlegi világ legvékonyabb hajlítható okostelefonjának számító Honor Magic V3-hoz. Hogy a Find N5 megdöntheti-e ezt a címet, az még kérdéses, de még ha nem is sikerül, a 10 mm alatti vastagság egy hajlítható telefon esetében így is lenyűgöző.

A Find N5-ről azt is pletykálják, hogy javított vízállósággal rendelkezik majd (elődje csak IPX4-es cseppállósági besorolást kapott), és egy háromfokozatú riasztáscsúszkával is felszerelt lesz. Az állítólagos megjelenési időpont január és március között várható, és valószínűleg csak Kínában kerül piacra. Azonban nemzetközi piacokon OnePlus Open 2 néven is megjelenhet, ebben az esetben az összes fent említett információ erre a modellre is vonatkozik.

(x) hirdetés
2024.09.05.

Ezeket már olvastad?

+