MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR Magic V2 bemutatása után egy éven keresztül a világ legvékonyabb könyv-stílusú hajlítható telefonjaként állt a piacon, mindössze 9,9 mm-es vastagságával összecsukott állapotban.

A berlini IFA-n globálisan is bemutatkozó Magic V3 elődje sikerére épít, és új mércét állít fel lenyűgözően vékony, 9,2 mm-es összecsukott vastagságával, amely gyakorlatilag egy hagyományos zászlóshajó okostelefon méretével vetekszik. Ezt az eredmény 19 innovatív anyag és 114 mikroszerkezet felhasználásával érte el a HONOR, és ez valóban figyelemre méltó.

Az eszköz kialakítása időtálló, elegáns, nyolcszögletű kameramoduljával a klasszikus építészeti elemeket idézi meg. A három természet által ihletett színopció – vörösesbarna, zöld és fekete pedig csak fokozza a prémium érzetet.

A tartósság tekintetében a Magic V3 több fronton is úttörő. Az újonnan kifejlesztett Special Fiber anyag használata nemcsak az eszköz vékonyságát biztosítja, hanem jelentős ütésállóságot is, amely akár 40-szerese lehet a Samsung S24 Ultra teljesítményének. Ez a technológiai innováció 36%-kal csökkenti a hátlap vastagságát, a HONOR Super Steel zsanér pedig garantálja az akár 500 000 hajtogatási ciklust is, amit az SGS Tartóssági Tanúsítvány is megerősít.

Az eszköz képernyője is különösen strapabíró, köszönhetően a HONOR Super Armored Inner Screen és a HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield rétegeinek, amelyek extra védelmet nyújtanak.

Az akkumulátor és a kamerateljesítmény terén is kimagaslót nyújt a HONOR Magic V3. A 5150 mAh-s harmadik generációs HONOR szilícium-karbon akkumulátor kiváló energiasűrűséggel rendelkezik, és támogatja a 66W-os vezetékes és az 50W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge töltést. A HONOR Falcon kamera rendszer egy 50 MP-es periszkópos teleobjektíves kamerát, egy 50 MP-es főkamerát és egy 40 MP-es ultraszéles látószögű kamerát foglal magában, amelyek lenyűgöző részletességű sportfotókat tesznek lehetővé. A 20 MP-es előlapi kamera biztosítja, hogy a szelfik minden esetben élesek és élénkek legyenek.

A HONOR Magic V3 kijelzői is megérdemlik a figyelmet: a 6,43 hüvelykes külső és a 7,92 hüvelykes belső hajlítható kijelzők lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak. Az eszköz szemkomfort innovációi is figyelemre méltóak, beleértve a világ első AI Defocus kijelző technológiáját, amely segít a rövidlátás kezelésében az AI által szimulált retina defókusz hatásokkal. További szemkomfort funkciók közé tartozik a 4320Hz kockázatmentes PWM dimmelés, a dinamikus dimmelés, a cirkadián éjszakai kijelző és a természetes tónusú kijelző.

Ahogy már megszokhattuk a HONOR-tól, az eszköz mesterséges intelligencia alapú funkciói kiemelkedőek. A telefon a MagicOS 8.0.1 rendszer fut, amely az Android 14 alapjaira épül, és számos AI-vezérelt funkcióval rendelkezik, mint például a Magic Portal on Foldable, amely a felhasználói szokások alapján személyre szabott ajánlásokat nyújt. A HONOR AI Eraser például lehetővé teszi a nem kívánt objektumok eltávolítását képekről generatív AI használatával, míg a Face to Face valós idejű fordítási funkcióval megkönnyíti a kommunikációt különböző kultúrák között.

A telefon belsejében a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset található, akár 16 GB RAM-mal és 1 TB belső tárhellyel párosítva, ami lehetővé teszi a készülék számára a csúcskategóriás teljesítményt, még nagy igénybevétel esetén is. A telefon hazánkban 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel lesz megvásárolható, a rendszer pedig négy fő verziófrissítést és öt év biztonsági támogatást kap, Magic OS 8.0.1 verzióval és Android 14-gyel indulva.

A felhasználói élmény és a multitasking képességek optimalizálása érdekében a Honor Magic V3 egy egyszerűen kezelhető alsó Dock sávot is kapott. A felhasználók csak felcsúsztatják az ujjukat, és azonnal megjelenik a Dock sáv, miközben az éppen használt alkalmazás felülete változatlan marad, lehetővé téve a zökkenőmentes váltást és a teljes elmélyülést az aktuális alkalmazásban.

Az új „párhuzamos tér” funkció lehetővé teszi, hogy a telefon egyszerre két különálló rendszert futtasson: egyet a munkára és egyet a magánéletre. A képernyőt egyszerűen szét lehet húzni két ujjal, és könnyedén át lehet húzni fájlokat és fotókat a két rendszer között. Ezáltal hatékonyabban lehet szétválasztani a munkát a magánélettől, jobban lehet összpontosítani a feladatokra, és munka után teljesen el lehet lazulni, anélkül, hogy a munkahelyi hívások vagy üzenetek zavarnának.

A Honor mindig is úgy vélte, hogy a hajlítható kijelzők jövőbeli trendje a vékony kialakítás, ezért a Magic V2 előző generációjával elsőként vezették be a könnyedség és vékonyság koncepcióját a vízszintes hajlítható telefonok világába. Ezáltal átlépték a hajlítható kijelzős telefonok és a hagyományos készülékek közötti határokat, mind súlyban, mind vastagságban, és új irányt mutattak a hajlítható készülékek jövőbeli fejlődésének.

A Honor Magic V3 idei verziója ismét új szintre emelte az összehajtható kijelzős telefonok vékonyságának és könnyedségének határait a 9,2 mm-es összehajtott és 4,35 mm-es kihajtott vastagságával, valamint 226 g-os könnyű súlyával.

Amikor először kézbe veszi valaki a Honor Magic V3-at, az első benyomás a „vékony”, a kétképernyős hajtás révén fogása pedig szinte semmiben sem különbözik egy hagyományos telefonétól. Röviden leírva: elég könnyű ahhoz, hogy egy hagyományos kijelzős telefon formáját adja, és elég vékony ahhoz, hogy könnyedén beférjen egy farmerzsebbe. A vékony profil ellenére a Honor Magic V3 nem köt kompromisszumot a tartósság terén sem. IPX8 vízállósággal rendelkezik, ami ellenállóvá teszi a víz okozta károsodásokkal szemben.

A Honor Magic V3-mal a vállalat bebizonyította, hogy a vékonyság és a csúcsteljesítmény együtt is megvalósítható, kompromisszumok nélkül. „Könnyebb, vékonyabb, erősebb” – ez a mondat tökéletesen összefoglalja a Honor Magic V3 főbb előnyeit.

A Honor Magic V3 október 1-től lesz megvásárolható 799 990 Ft-os áron, előrendelési vagy elővételi lehetőség nélkül. Itthon fekete és zöld színben lesz elérhető, a csomagban pedig egy tok és egy kábel található.

A telefonról hamarosan olvashatjátok részletes tesztünket!

(x) hirdetés
2024.09.05.

Ezeket már olvastad?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+