MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR felülmúlta a Samsungot 2024 második negyedévében a nyugat-európai összecsukható telefonok piacán. A kínai techóriás tovább növelte piaci részesedését a globális összecsukható telefonok piacán innovatív alkotásaival és hasznos szoftverfunkcióival.

A Counterpoint közzétett egy új jelentést a 2024 második negyedévére vonatkozó globális összecsukható telefonpiacról, és kiemelte a regionális növekedést. A különböző régiók közül a nyugat-európai, ázsiai piacokon és Latin-Amerikában nőtt az összecsukható telefonok szállítása.

Nem meglepő módon ezek a régiók következetesen a kínai telefongyártók vezetését mutatják. A Honor sem kivétel, és 2024 második negyedévében megelőzte a Samsungot a nyugat-európai összecsukható versenyben. Ez az első alkalom, hogy a Honor megelőzte a dél-koreai gyártót.

A Samsung lenyűgöző Galaxy Z telefonjaival eddig a globális összecsukható piac királya volt, azonban az éles verseny mostanra olyan globális régiókat is magával ragadott, ahol a fogyasztók innovatívabb, hasznosabb és fejlettebb összecsukható telefonokat igényelnek.

A jelentés megjegyzi, hogy a Honor volt a legnagyobb szállító Nyugat-Európában, és elnyerte a “régió első számú márkája” címet. A Magic V2 globális értékesítési fellendülését követően a Honor 455%-os éves növekedést ért el 2024 második negyedévében a globális összecsukható telefonok piacán.

A Honor kemény versenytársnak bizonyult a globális összecsukható telefonok piacán, kivéve Kínát, ahol a Huawei továbbra is vezető pozíciót tölt be. A Mate sorozat most a kínai piacra készül betörni egy háromszorosan hajtható verziójával, ezzel új fejezetet nyitva az innovációban.

A Magic V2 után a Honor tegnap globálisan is bemutatta a Magic V3-mat,mamely a világ legvékonyabb könyv típusú hajlítható készüléke.

A Honor mellett a Motorola is jelentős piaci részesedést ért el az összecsukható telefonok piacán Észak- és Latin-Amerikában. A Razr 40 sorozat erős eladásainak köszönhetően a vállalat 458%-os éves növekedést produkált a LATAM összecsukható telefonpiacon.

Ezeknek a hozzájárulásoknak köszönhetően a globális összecsukható telefonpiac 2024 második negyedévében 48%-kal nőtt az előző évhez képest. Ami a Samsungot illeti, a jelentés arra számít, hogy a harmadik negyedévben a Galaxy Z Fold 6 sorozattal ismét visszatér az összecsukható telefonok királya a trónra.

(x) hirdetés
2024.09.05.

Ezeket már olvastad?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+