MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 15 Ultra várhatóan korábban érkezik, mint elődei, és a pletykák szerint jelentős frissítést hoz a 14 Ultra-hoz képest: egy 200 MP-es periszkópos teleobjektív kamerát.

Egy új jelentés “megerősítette” ezt az információt, amennyire lehet hinni egy ilyen hiteles pletykának. Az új kamera lehetővé tesz majd egy 10x-es nagyítást a keresőben, és ezt a nagyítási szintet az optikai zoom és a szenzoros zoom kombinációjával éri el, és lehetséges, hogy a Xiaomi ezt “veszteségmentesként” fogja hirdetni.

200 MP-es periszkópos teleobjektívet egyébként már májusban láthattunk a vivo X100 Ultra-ban, most ezt másolhatja a Xiaomi.

A Xiaomi 15 Ultra várhatóan a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC-vel lesz felszerelve. A fő kamerája egy továbbfejlesztett verzióját használja majd a Sony LYT-900 szenzornak – legalábbis a mai pletykák szerint –, ami jobb gyenge fényviszonyok melletti teljesítményt biztosít majd a Xiaomi 14 Ultra-hoz képest.

Emellett lesz egy 4K Cinematic videómód, nagyobb felbontású lassított felvétel és egy továbbfejlesztett szelfikamera is – várhatóan egy 50 MP-es változat.

(via)

(x) hirdetés
2024.09.04.

Ezeket már olvastad?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+