MojAndroid
(x) hirdetés

Az iPhone SE az Apple legkedvezőbb árú iPhone modellje, ezért az Apple nem frissíti évente, mint a főbb iPhone modelleket – így 2022 óta az iPhone SE 3 maradt a piacon. Bár korábban több pletyka is arra utalt, hogy az Apple 2025 közepére tervezi az iPhone SE 4 bemutatását, a jelek szerint ez megváltozhat az iPhone 16 megjelenése előtt.

A Bloomberg egyik jelentése szerint több fontos Apple-termék és tartozék készletei rekordalacsony szinten vannak. Ez a FineWoven műbőr tokokra és Apple Watch szíjakra, több Apple Watch modellre és más anyagú szíjakra, AirPods-ra, iPad mini-re és több iPhone-ra is igaz. Meglepő módon az iPhone SE esetében is alacsony készletről számoltak be, pedig a jelentés szerint ennek frissítése csak jövőre várható.

A jelentés a FineWoven tokok esetében kifejti, hogy az alacsony készlet azt jelezheti, hogy az Apple vagy megszünteti ezt az anyagot, vagy új színekkel és hardvertámogatással frissíti a kínálatot.

Mivel a listán szereplő többi terméket is széles körben frissítésre várják, van némi esély arra, hogy az Apple az iPhone SE-t is hamarabb frissítse. Ugyanakkor a valószínűség alacsony, mivel az eddigi pletykák az iPhone SE 4 megjelenését 2025 márciusa és májusa közé tették.

Az Apple korábban kiszámíthatatlan volt, és az SE széria megjelenési ütemezése sem következetes. Az iPhone SE 3 alacsony készlete ugyan reményt adhat egy korai SE 4 megjelenésre, és az Apple Intelligence iránti törekvésük akár arra ösztönözheti őket, hogy a vártnál korábban mutassák be az iPhone SE-t az új A18 chipekkel. Ez lehetőséget adna a vásárlóknak, hogy kedvezőbb áron kipróbálhassák az Apple legújabb AI-innovációit. Ha pedig a szivárgásoknak megfelelően a telefon dizájnját az iPhone 14-hez igazítják, sok fogyasztó, aki vágyik az új AI-funkciókra, elégedett lehet ezzel a “frissítéssel”.

Szerinted az Apple az iPhone 16 sorozattal együtt mutatja be az iPhone SE 4-et? Írd meg véleményedet a kommentekben!​

(via)

(x) hirdetés
2024.09.03.

Ezeket már olvastad?

+