MojAndroid
(x) hirdetés

A legújabb szétszerelési videó betekintést nyújt a Google Pixel 9 belső működésébe. A folyamat a szokásos módon indul: eltávolítják a SIM tálcát, felmelegítik a hátlap üvegét, hogy meglazuljon az alatta lévő ragasztó, majd egy szerszámot helyeznek be, és körbemennek az eszköz szélein.

Belül található a megszokott csatlakozók, csavarok és alkatrészek sora. A 4 700 mAh kapacitású akkumulátor eltávolításához húzófülek állnak rendelkezésre, de egy kevés izopropil-alkohol használata segít könnyebben kimozdítani.

A PBKreviews szerint a Google Pixel 9 jól szervizelhető készülék. A szétszerelési videóban látható, hogy az USB-C port cserélhető, és nincs ráforrasztva az alaplapra, ami megkönnyíti a javítását a korábbi modellekhez képest. Az akkumulátor is könnyen eltávolítható a húzófüleknek köszönhetően, bár egy kis izopropil-alkohol segíthet még simábban eltávolítani. Ezek a tulajdonságok összességében hozzájárulnak ahhoz, hogy a Pixel 9-et az egyik legjobban szervizelhető készülékként emlegessék a piacon.

(x) hirdetés
2024.08.30.

Ezeket már olvastad?

+