MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung közelgő Galaxy S25 Ultra modelljéről régóta pletykálják, hogy eltérő formát kap elődjéhez képest, lekerekítettebb sarkokkal, így nem fog kényelmetlenséget okozni a kézben tartása. Most egy újabb pletyka szerint a Samsung következő csúcskategóriás okostelefonja vékonyabb és könnyebb lesz, mint az iPhone 16 Pro Max és a Google Pixel 9 Pro XL.

Bár az iPhone 16 Pro Max hivatalos méretei még nem ismertek, mivel hivatalosan csak szeptember 9-én mutatják be, a Pixel 9 Pro XL 8,5 mm vastag és 221 gramm súlyú. Összehasonlításképpen, a Galaxy S24 Ultra 8,6 mm vastag és 232 gramm. Ezeket a számokat figyelembe véve a Galaxy S25 Ultra legfeljebb 8,4 mm vastag és 220 gramm vagy annál kevesebb súlyú lehet.

Azonban a történet itt nem ér véget – a kínai szivárogtató Ice Universe szerint az S25 Ultra nemcsak hogy vékonyabb és könnyebb lesz, mint ez a két készülék, hanem minden más hamarosan megjelenő Ultra csúcskategóriás telefon is.

Feltételezhetjük, hogy ez magában foglalja az Oppo Find X8 Ultra, a Xiaomi 15 Ultra és a vivo X200 Ultra modelleket is, amelyek a következő hónapokban érkeznek. Így az általános vékonyságával és könnyedségével, valamint hihetetlenül keskeny keretével az S25 Ultra valóban vonzó választás lehet.

(via)

(x) hirdetés
2024.08.29.

Ezeket már olvastad?

+