MojAndroid
(x) hirdetés

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) összesen öt kategóriában találta a legjobbnak a Hisense készülékeit, ezek közül 3 TV-t és 2 projektort díjazott a zsűri. A cég képviselői kiemelték, hogy az idei teljesítmény tovább erősíti elkötelezettségüket a kivételes vizuális és audio élmények biztosítása iránt.

A szórakoztató elektronika gyorsan változó világában az élvonalban maradni a legmodernebb technológia, az innovatív design és a fogyasztói igények mélyreható megértését és folyamatos fejlesztéseket is igényel. A Hisense ismét bizonyította kiválóságát azzal, hogy a 2024-2025-ös TV- és projektor termékcsaládjával több rangos EISA díjat is elnyert, amellyel tovább erősíthetik pozíciójukat az otthoni szórakoztatás élvonalában.

A Hisense készülékei az alábbi díjakat hozták el:

  • EISA Premium Mini LED TV 2024-2025
  • EISA Best Buy Mini LED TV 2024-2025
  • EISA Giant TV 2024-2025
  • EISA Family Projector 2024-2025
  • EISA Best Buy UST Projector 2024-2025

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy több díjat is el tudtunk hozni egy olyan versenyen, ahol egy kategória megnyerése is óriási megtiszteltetés. Ez egy fontos visszajelzés a Hisense számára, hogy jó úton haladunk és évről-évre egyre több fejlesztésünkkel szolgálhatjuk ki az egyre komolyabb fogyasztói igényeket. Sőt, továbbra is az a célunk, hogy ezeken túlmenően olyan extrákat hozzunk a piacra, amellyel látens igényekre is válaszolhatunk

– mondta Füle Norbert, a Gorenje Magyarország ügyvezető igazgatója.

(x) hirdetés
2024.08.28.

Ezeket már olvastad?

+