MojAndroid
(x) hirdetés

A Pixel 9 sorozat alig két hete jelent meg négy taggal, köztük egy alap Pixel 9, két Pro változat és egy hajlítható modell. Ez azonban helyet hagy még egy eszköznek az A-sorozatban, és most először pillanthatjuk meg élőben a hamarosan érkező Pixel 9a-t.

Elölről nézve a készülék nagyon hasonlít a legutóbbi Pixel 9 modellekre, lapos kijelzővel és egy kameralyukkal az előlapi kamera számára. A keretek vastagabbnak tűnnek, mint a Pixel 9 és 9 Pro modelleken, ami nem lenne meglepő, tekintve, hogy a Pixel 8a-nak is vastagabbak voltak a szegélyei a testvéreihez képest.

A Pixel 9a oldalai úgy tűnik, alumíniumból készültek, akárcsak a Pixel 9-é, és ugyanaz a matt felület jellemzi őket. Az alsó részen található a SIM-tálca, az USB-C port és a hangszóró. A hátlapon az üveg borítás dominál, amelyen egy kis kameracsík helyezkedik el, amely két kamerát foglal magában, a szenzorok körüli fényes gyűrű pedig majdnem egy síkban van a hátlappal.

Az új kiszivárgott információk szerint a Pixel 9a az év vége felé jelenik meg, és négy színben lesz elérhető. A készülék várhatóan a Google új Tensor G4 chipkészletével kerül piacra.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.08.27.

Ezeket már olvastad?

+