MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR büszkén jelentette be, hogy Bryan Berg, a világ egyik legismertebb kártyavár építője, új Guinness-rekordot állított fel a HONOR-ral együttműködve. Berg nyolc órás maraton során építette meg az eddigi legmagasabb kártyavárat, amelyet a karcsú és könnyű HONOR Magic V3 koronázott meg.

Rekorddöntés Santa Fe-ben

Bryan Berg 54 emeletes kártyavárat épített, amely új Guinness-rekordot jelent. A kihívást az Egyesült Államokban, az új-mexikói Santa Fe-ben vállalta, ahol kamerák rögzítették minden mozdulatát. Az építkezést Thomas Bradford Guinness rekordbíró felügyelte.

A csúcstechnológia szimboluma: HONOR Magic V3

Az építmény tetején a mindössze 226 grammos HONOR Magic V3 foglalt helyet, amely a csúcstechnológia és az innováció szimbóluma. Ez az újabb rekord is mutatja, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az innováció és a technológiai fejlődés iránt.

A HONOR innovációs öröksége

Ez a Guinness-rekord nem az első alkalom, hogy a HONOR készülékei részt vesznek hasonló teljesítményben. Korábban a HONOR Magic5 Pro AI Motion Sensing Capture technológiája rögzítette a világ legmagasabb kosárlabda zsákolását. A HONOR Magic V3 mostani szereplése tovább erősíti a márka Magic sorozatának hírnevét, mint a technológiai innováció szimbóluma.

(x) hirdetés
2024.08.23.

Ezeket már olvastad?

+