MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel 9-ről az elmúlt időszakban már sok minden kiszivárgott, most pedig Evan Blass (@evleaks) megosztott egy újabb adag hivatalosnak tűnő rendert a Pixel 9, a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro XL-ről, ami egy újabb pillantást enged a készülékekre, valamint néhány összehasonlító felvételt, amelyek megmutatják a méretkülönbséget.

Láthatjuk, hogy a Pixel 9 Pro és a 9 Pro XL kiemelkedő magasságkülönbséggel fog rendelkezni: a 9 Pro a pletykák szerint 6,34 hüvelykes OLED-kijelzővel, míg a 9 Pro XL várhatóan 6,73 hüvelykes panellel fog megjelenni. Úgy tűnik, hogy mindkét telefon hasonló méretű keretekkel rendelkezik, valamint középen lyukasztott kivágásokkal a pletykált 50MP-es szelfi kamerák számára. A többi képen a két készülék különböző színválasztékai láthatók: a Pixel 9 esetében a rózsaszín, a porcelán (fehér), a zöld és az obszidián (fekete), a 9 Pro esetében pedig az obszidián, a porcelán, a rózsa és a mogyoró (zöld).

Mindkettőnél láthatjuk a különböző felületeket is: a Pixel 9 eloxált alumínium keretet visel, míg a 9 Pro/9 Pro XL fényes rozsdamentes acélból készült.

Múlt héten megjelent egy videó is a Pixel 9 Pro XL-ről, valamint méretösszehasonlításokat láthattunk népszerű telefonokkal, mint a Pixel 8 Pro és a Galaxy S24 Ultra. Egy szivárogtatás részletezte a telefonok tárhelyét, szoftverét és töltési kapacitását. Várhatóan 7 évnyi funkciófrissítést kapnak, de a telefonok Android 14-gyel fognak megjelenni, mivel a 15-ös verzió még mindig véglegesítés alatt áll.

Minden telefon 128GB tárhellyel indul, míg a Pixel 9 akár 256GB-ig is elérhet. A Pro modellek 256/512GB/1TB tárhely opciókkal rendelkeznek majd. Ami a RAM-ot illeti, a normál verzió 12GB-ot kap, míg a Pro modellek 16GB-ot. A töltési teljesítmény maximuma 45W lesz.

 

(via)

(x) hirdetés
2024.08.07.

Ezeket már olvastad?

+