MojAndroid
(x) hirdetés

Üdvözlünk a múlt heti tech összefoglalóban. A pletykák alapján a Samsung Galaxy S25 Ultra több mint 12GB RAM-mal fog rendelkezni, a Samsung egyik alelnöke a vállalat eredménybeszámolóján pedig elárulta, hogy a Galaxy S25 sorozat csúcsminőségű kamerákkal, kijelzőkkel és chipkészletekkel lesz felszerelve.

Az utóbbi hetekben egyre több pletyka érkezett a Google Pixel 9-ről. A múlt héten megjelent egy videó a Pixel 9 Pro XL-ről, valamint méretösszehasonlításokat láthattunk népszerű telefonokkal, mint a Pixel 8 Pro és a Galaxy S24 Ultra. Egy szivárogtatás részletezte a telefonok tárhelyét, szoftverét és töltési kapacitását. Várhatóan 7 évnyi funkciófrissítést kapnak, de a telefonok Android 14-gyel fognak megjelenni, mivel a 15-ös verzió még mindig véglegesítés alatt áll.

Minden telefon 128GB tárhellyel indul, míg a Pixel 9 akár 256GB-ig is elérhet. A Pro modellek 256/512GB/1TB tárhely opciókkal rendelkeznek majd. Ami a RAM-ot illeti, a normál verzió 12GB-ot kap, míg a Pro modellek 16GB-ot. A töltési teljesítmény maximuma 45W lesz.

Megjelent a Nothing Phone (2a) Plus is, amely egy egyedi Dimensity 7350 Pro chipkészlettel, nagyobb felbontású 50 MP-es szelfikamerával és 50W-os töltéssel érkezik. A készülék a Phone (2a) mellett lesz kapható.

Bemutatták a Tecno Camon 30S Pro-t, amely az első telefon Helio G100 chipkészlettel és az első Tecno telefon vezeték nélküli töltéssel. A Tecno még nem árulta el az árazást.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat ez a hét, tartsatok velünk!

(x) hirdetés
2024.08.05.

Ezeket már olvastad?

+