MojAndroid
(x) hirdetés

Mostanra már ismered a forgatókönyvet – egy újabb nap, egy újabb Google Pixel 9 szivárgás. Ezúttal a Pixel 9 Pro Fold-ról van szó, ami a Google második hajlítható okostelefonja. Most kiszivárgott egy német nyelvű promóciós videó, ami néhány további részletet árul el róla.

A videóból kiderül, hogy a Pixel 9 Pro Fold továbbfejlesztett kialakítással érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kijelző teljesen laposra nyíljon. Ez a funkció különösen hasznos lehet azoknak a felhasználóknak, akik nagy kijelzőt igényelnek, de szeretnék megőrizni a kompakt méret előnyeit.

A Pixel 9 Pro Fold nagyobb hajlítható kijelzővel rendelkezik, mint elődje, ami megkönnyíti a multitaskingot. A videóban a Google Magic Editor is feltűnik, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a képeid hátterét.

A Pixel 9 Pro Fold vékonyabb és könnyebb lesz, mint az eredeti Pixel Fold, és ez természetesen része lesz a reklámkampányának, akárcsak az a tény, hogy teljesen síkra, 180 fokban nyitható, ami furcsa módon nem volt az eredeti Pixel Fold sajátossága. A Pixel 9 Pro Fold zsanérja új dizájnt kapott, amely inkább a OnePlus Openéra emlékeztet, mint elődjére.

Végül, a Google Gemini AI is megemlítésre kerül, ami természetesen nem meglepő, és a készülék két színe is látható. Ezek várhatóan az Obsidian (fekete) és a Porcelain (fehér) neveket viselik majd.

A Pixel 9 Pro Fold bemutatására augusztus 13-án kerül sor a Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, Pixel Watch 3 és Pixel Buds Pro 2 mellett.

(via)

(x) hirdetés
2024.08.02.

Ezeket már olvastad?

+