MojAndroid
(x) hirdetés

Mindkét Samsung Galaxy Tab S10 táblagép a Dimensity 9300+ chipsetet fogja használni, és a Tab S10 Ultra eredménye is felbukkant.

A közelmúltban nyilvánosságra került Geekbench tesztekből kiderül, hogy a Samsung Galaxy Tab S10 Ultra a Dimensity 9300+ chipsettel fog érkezni, amely kiváló teljesítményt ígér. A táblagép 12 GB RAM-mal és Android 14 operációs rendszerrel futott a teszt során, és lenyűgöző eredményeket ért el mind az egy-, mind a többmagos teszteken.

A Galaxy Tab S10 és a Tab S10 Ultra mindkettője ezt a fejlett chipsetet használja majd, ami biztosítja a zökkenőmentes multitaskingot, gyors alkalmazásindítást és kiváló játékélményt. A Tab S10 sorozat az egyik legizgalmasabb táblagépes frissítésnek ígérkezik az idei évben, és a Samsung valószínűleg számos új funkcióval és fejlesztéssel fogja ellátni ezeket az eszközöket. A hivatalos bemutató dátuma még nem ismert, de a közelgő hónapokban várható további információk és részletek.

A 8-magos CPU klaszterben csak nagy magok találhatók – négy Cortex-X4 mag (egy 3,4 GHz-en és három 2,85 GHz-en), valamint négy Cortex-A720 mag 2,0 GHz-en. A GPU (amit a Geekbench nem tesztelt) egy Immortalis-G720. A Dimensity 9300+ Wi-Fi 7 és Bluetooth 5.4 csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, és a táblagépek opcionálisan 5G csatlakozást is kínálnak (a chip 5G modeme támogatja a sub-6GHz és mmWave frekvenciákat is).

A Geekbench jelentésének végső érdekes sora a RAM-ra vonatkozik – ez 12GB, ugyanúgy, mint a Tab S9 sorozatban. Valószínűleg lesz egy 16GB RAM-mal ellátott Ultra verzió is, de ez valószínűleg csak bizonyos régiókban és csak bizonyos memória konfigurációkkal lesz elérhető (pl. a Tab S9 Ultra rendelkezett egy 16GB/1TB változattal).

A Dimensity 9300+ jobban teljesíthet, mint a Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy chip (annak ellenére, hogy később jelent meg, a Tab S10 táblagépek valószínűleg nem fognak később megjelenni, mint a 8 Gen 4). A MediaTek chip valószínűleg olcsóbb is, mint a Qualcomm chipje, ami Samsung számára win-win helyzetet jelent.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.24.

Ezeket már olvastad?

+