MojAndroid
(x) hirdetés

A Google augusztus 13-i hardverbejelentése előtt rengeteg szivárgás történt a közelgő eszközökről, és ma két új renderkép szivárgott ki, amelyek a “vanilla” Pixel 9-et és a Pixel 9 Pro XL-t (ami méretében a Pixel 8 Pro valódi utódja) mutatják be.

Az új renderképek még inkább felkeltik a kíváncsiságot a készülékek iránt, mivel a Google készülékei mindig nagy figyelmet kapnak a megjelenésük előtt. A Pixel 9 és a Pixel 9 Pro XL várhatóan számos új funkcióval és fejlesztéssel érkezik, amelyek tovább növelik majd a készülékek népszerűségét a felhasználók körében.

Ezek a szivárgások még izgalmasabbá teszik a várakozást a hivatalos bejelentés előtt, amelyet már csak néhány nap választ el. A renderképek alapján a Google a dizájnra és a prémium anyagok használatára helyezte a hangsúlyt, hogy versenyben maradjon a piacon a többi vezető okostelefon-gyártóval szemben.

A Google termékvonala augusztus 13-án egyszerre lesz érthetőbb és bonyolultabb, mivel négy új okostelefont is bejelent: ezek a Pixel 9, a Pixel 9 Pro, a Pixel 9 Pro XL és a Pixel 9 Pro Fold. A Pixel 9 Pro nem a Pixel 8 Pro utódja, legalábbis méretben nem, mivel ugyanakkora, mint a Pixel 8 és a Pixel 9, de a Pixel 9 Pro XL belső hardvereit tartalmazza. A Pixel 9 Pro Fold a tavalyi eredeti Pixel Fold utódja, így bár az új elnevezési rendszerhez idő kellhet, hogy megszokjuk, logikus lesz, miután megismerkedtünk vele.

A nemrég kiszivárgott árazás hasonlóan zavaros első ránézésre. A lényeg az, hogy néhány verzió ugyanannyiba kerül majd, mint az elődjeik, de számos változat esetében áremelkedések várhatóak.

Az új renderképek nem mutatnak sok újdonságot, a Pixel 9-nek egy kamerával kevesebb lesz, mint a Pixel 9 Pro és a Pixel 9 Pro XL-nek, ahogy azt már tudtuk, és az új készülékek egy átdolgozott kamera szigetet kapnak a hátlapon.

A kamerákról egy múlt heti pletyka részletezte az információkat. Minden készülékbe várhatóan a Google következő generációs Tensor G4 chipsetje kerül.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.23.

Ezeket már olvastad?

+