MojAndroid
(x) hirdetés

Apple még el sem indította az iPhone 16 családot – ami valószínűleg szeptemberben érkezik -, de már számos pletykát hallottunk a jövő szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone 17 sorozatról.

Most egy újabb pletyka a termékeny kínai szivárogtatótól, Ice Universe-től, fényt derít az egész családra, és hozzáad egy bónusz részletet a következő iPhone SE-ről is – ez lesz az első alkalom, hogy az Apple megfizethető sorozatában OLED kijelzőt használ.

A ‘vanilla’ iPhone 17 először kap LTPO kijelzőt, amely 120 Hz-es maximális, de változó frissítési gyakorisággal rendelkezik, hasonlóan az elmúlt évek legtöbb Android zászlóshajójához. Ez lehetőséget teremt az Always-on Display támogatásának hozzáadására, mondja Ice Universe, bár Apple dönthet úgy, hogy ezt a funkciót a Pro modellek számára tartja fenn. Az iPhone 17 8 GB RAM-ot és A19 chipet kap.

A Pro modellek, melyek az A19 Pro chipet kapják, 12 GB RAM-mal és három 48 MP-es kamerával (széles, tele és ultraszéles) lesznek felszerelve, az előzőleg pletykált iPhone 17 Slim, amely iPhone 17 Ultra néven is ismert lehet, egy teljesen újratervezett ultra-vékony modell lesz.

Mivel nincs említés teljes újratervezésről a család más tagjai esetében, feltételezzük, hogy a Slim/Ultra lesz az egyetlen, amely új design nyelvet vezet be, ami esetleg 2026-ban terjedhet el a többi modellre is.

 

(x) hirdetés
2024.07.23.

Ezeket már olvastad?

+