MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Z Fold Slim modellje egy 19,5:9 képarányú külső kijelzővel lesz felszerelve, amely megegyezik a Galaxy S24 Ultra képarányával – értesült a hírről Ice Universe, a jól ismert kiszivárogtató.

Bár a képarány ugyanaz lesz, az új Fold külső képernyője kisebb lesz, mint az S24 Ultra képernyője, mindössze 6,5 hüvelyk. Belül egy 8 hüvelykes összecsukható kijelző található majd. Mindkét panel nagyobb lesz, mint a Galaxy Z Fold6-ban található kijelzők, amelyet a Samsung a hónap elején mutatott be.

A Galaxy Z Fold Slim az a készülék, amelyről korábban úgy híresztelték, hogy Galaxy Z Fold Ultra néven jelenik meg. Állítólag titánkeretet kap, és vékonyabb és könnyebb lesz, mint a Fold6. Így egy prémium, még drágább összecsukható okostelefon lesz a koreai vállalattól.

A várakozások szerint a negyedik negyedévben, október és december között fog megérkezni, de még nem világos, hogy hol fog megjelenni. Néhány pletyka szerint csak Koreában és Kínában lesz elérhető, de Ice Universe szerint a Slimet nem szabad összekeverni a Samsung W25-tel, amely egy dedikált összecsukható készülék a kínai piac számára. Ahogy telik az idő, több részlet is kiszivároghat, ezért érdemes figyelni a híreket.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.23.

Ezeket már olvastad?

+