MojAndroid
(x) hirdetés

Egy hónapos előkészületek után a Nothing al-márkája, a CMF bemutatta első telefonját. Most a figyelem visszatér a zászlóshajó márkához, amely a hónap végén (július 31-én) egy új változatot mutat be a Nothing középkategóriás telefonjából.

Ez a Nothing Phone (2a) Plus nevet kapja, és úgy jellemzik, mint „Plus. Több. Extra.” Igen, ez elég homályos, de világos, hogy ez a modell frissítésként szolgál a Nothing Phone (2a)-hoz képest.

Tehát mi lesz az „extra” az új modellben? A szélesebb elérhetőség mindenképp üdvözlendő lenne, hiszen a 2a modell még mindig nem érhető el az Egyesült Államokban (és csak a Fejlesztői Program részeként jön).

A vállalat az új modell népszerűsítésére ezeket a furcsa barázdákat ábrázoló képeket használja, amelyek kicsit emlékeztetnek minket a Nothing Phone (2) vezeték nélküli töltőtekercsére (a 2a modell nem rendelkezik vezeték nélküli töltéssel). Vagy talán a tekercs alatti szalagkábelre utalnak.

A márciusi bemutatása óta a 2a modell nem sok figyelmet kapott – áprilisban megjelent a kék változat, de ez csak egy új szín volt. A következő zászlóshajó modell, a Nothing Phone (3), 2025-ben érkezik.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.18.

Ezeket már olvastad?

+